Life

Zodia Berbec în luna octombrie 2022. Aproape toate visele devin realitate!

Zodia Berbec va avea o lună octombrie de vis. Majoritatea dorințelor nativilor de foc vor deveni realitate!
12.09.2022 | 10:38
Zodia Berbec in luna octombrie 2022 Aproape toate visele devin realitate
Zodia Berbec în luna octombrie 2022. Foto: alamy.com
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Berbec, luna octombrie 2022 aduce cele mai bune vești din întregul an. Planurile lor se vor concretiza unul câte unul în perioada următoare.

Zodia Berbec în luna octombrie 2022

În prima jumătate a lunii, Berbecii vor finaliza niște proiecte profesionale la care țineau foarte mult. Sunr puși în tot felul de ipostaze inedite, în situații din care vor ieși cu fruntea sus.

ADVERTISEMENT

Ideile lor vor fi bine primite atât de colegi cât și de șefii lor. Unii dintre acești nativi s-ar putea să să acceadă într-o funcție nouă până pe 15 a lunii.

Tot în prima parte din octombrie, Berbecii recurg la tot felul de tertipuri noi în a reface niște relații de prietenie ori profesionale pierdute. De data asta, pâinea și cuțitul vor fi în mâinile lor.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lunii, nativii de foc dau de noi resurse financiare. Vor dovedi că sunt pricepuți în a face bani din orice și că pentru ei s-o ia de la zero este ceva de bun augur.

Nu îi sperie noile începuturi, ba chiar îi motivează extraordinar de mult. Tot în a doua parte a lui octombrie, Berbecii care sunt singuri s-ar putea să cunoască pe cineva special. Iubirea se cuibărește în inima lor.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Berbeci sunt 6, 9, 12, 13, 17, 22 și 27 octombrie. Pe 6 și 9 se vor clarifica unele aspecte birocratice și vor încheia niște episoade ceva mai anevoioase din punct de vedere profesional.

Zilele de 12 și 13 aduc multe provocări tot în zona carierei, provocări pe care Berbecii le vor trece cu bine. 17 vine cu bani, iar zilele de 22 și 27 sunt dedicate dragostei.

ADVERTISEMENT

Zilele ghinioniste pentru Berbeci sunt 11, 14 și 26 octombrie. Pe 11, astrele le recomandă să evite deplasările pe distanțe foarte lungi. Drumurile pot fi obositoare și de rău augur.

Ziua de 14 e una cu tensiune, așa că Berbecii ar trebui să se abțină de la comentarii ce pot fi interpretate. 26 octombrie e o zi proastă pentru achiziții de orice fel.

 

ADVERTISEMENT