Life

Zodia Capricorn în iarna anului 2021-2022. Ce evenimente apar în ianuarie

Zodia Capricorn va învăța o serie de lucruri despre oameni în iarna anului 2021-2022. Multe din principii se schimbă.
04.11.2021 | 18:23
Zodia Capricorn in iarna anului 20212022 Ce evenimente apar in ianuarie
Zodia Capricorn în iarna anului 2021-2022. Foto: besthqwallpapers.com
ADVERTISEMENT

Zodia Capricorn va avea în iarna anului 2021-2022 o serie de evenimente din care va ieși mai câștigată. Sunt trei luni de redescoperire, de compromisuri, de schimbări de paradigme.

Capricornii vor reuși să iasă în evidență cu rezultatele muncii lor. În cele trei luni de iarnă, vor fi nevoiți să cântărească foarte atent fiecare decizie pe care o vor lua, și asta deoarece tot ce construiesc se poate dărâma într-o clipă de neatenție.

ADVERTISEMENT

În luna decembrie, Capricornii deslușesc niște taine care îi ajută în proiectele lor profesionale. Mulți dintre Capricorni pot profita de anumite contexte astrale favorabile, în special după 15 decembrie, pentru a face bani.

Zodia Capricorn în iarna anului 2021-2022

Este o lună propice pentru nativii de pământ care vor să-și schimbe locul de muncă. Vor primi oferte pe care ar fi bine să le ia în calcul, chiar dacă nu au o decizie definitivă.

ADVERTISEMENT

În luna ianuarie, nativii de pământ se întâlnesc cu prieteni mai vechi, cu oameni de care au uitat. Unele persoane care au contat cândva în viața lor revin cu noi povești uluitoare ce îi vor face să privească lumea cu alți ochi.

Toată luna ianuarie are o încărcătură emoțională aparte. Este vorba despre spiritualitate, despre modul în care Capricornii își pot controla emoțiile, despre cum pot depăși obstacolele din mintea lor.

ADVERTISEMENT

Până la finalul lui ianuarie, mulți Capricorni vor surprinde cu calmul de care dau dovadă și se vor integra mai bine în anumite cercuri sociale pe care le credeau ostile.

Februarie, lună decisivă

În februarie, accentul cade pe dragoste. Nativii de pământ primesc dovezile de afecțiune după care tânjeau de mai multă vreme. Vor avea parte de momente romantice. Culmea, ele nu vin nici pe 14 și nici pe 24 Februarie, cele două zile dedicate iubirii.

ADVERTISEMENT

Tot în februarie, unii nativi pot lua o hotărâre fermă cu privire la locul unde vor să continue să trăiască. Cu alte cuvinte, unii Capricorni s-ar putea muta într-o casă nouă în alt oraș sau chiar în altă țară.

Simt nevoia unei schimbări de acest timp mai mult ca niciodată, fapt pentru care trebuie să treacă la acțiune. Nu mai au timp de pierdut și e bine să profite de oportunitățile oferite de destin.

ADVERTISEMENT