Life

Zodia Capricorn în luna august 2022. Apar mici probleme în dragoste

Luna august va fi una intensă pentru cei născuți în zodia Capricorn. Vor apărea mici probleme în dragoste, în special în a doua jumătate a acestei luni.
21.07.2022 | 10:36
Zodia Capricorn in luna august 2022 Apar mici probleme in dragoste
Zodia Capricorn în luna august 2022. Foto: thetimesoftruth.com
ADVERTISEMENT

Zodia Capricorn va avea un august 2022 din care va putea învățat foarte multe lucruri. Nativii de pământ mai trec prin niște hopuri, doar că de data asta sunt unele mai mici față de încercările de care au avut parte în primele luni ale anului.

Zodia Capricorn în luna august 2022: gândurile zboară la vacanță

În prima jumătate a lunii, Capricornii se gândesc mai mult la vacanță decât la muncă, deși au multe proiecte de finalizat. Acești nativi trebuie împinși de la spate, mai ales că sunt foarte eficienți, doar că oboseala și lenea s-ar putea să cântărească mai mult de această dată.

ADVERTISEMENT

Tot în prima jumătate a lunii, nativii de pământ vor să facă schimbări prin casă, doar că, din nou, nu vor mai avea energia necesară pentru renovări. Au parte de sprijin din partea partenerului de viață ori a membrilor familiei în a pune în practică ideile pe care le au.

A doua jumătate a lui august va fi una extrem de interesantă pe plan financiar. Vin niște bani de unde nu se așteaptă și au de gând să îi investească în ceva de viitor.

ADVERTISEMENT

Apar și niște probleme sentimentale. Persoana iubită nu va împărtăși toate dorințele Capricornilor. Planurile lor de viitor sunt destul de diferite, destul de complexe. Nu reușesc să îi convingă ușor pe cei dragi de ceea ce vor să realizeze.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de pământ sunt 6, 9, 10, 12, 18 și 19 august 2022. Pe 6 și 9 august, Capricornii poartă discuții cu persoane noi care apar în viața lor din care au multe de învățat.

ADVERTISEMENT

Zilele de 10 și 12 vor fi unele extraordinare în carieră. Pornesc niște proiecte de anvergură în care îi vor implica pe mulți colegi sau prieteni vechi.

Pe 18 și 19 august pot porni într-o călătorie de zile mari. Zilele ghinioniste pentru Capricorni sunt 13, 15, 23 și 26 august.

ADVERTISEMENT

Pe 13 și 15, acești nativi dau de belele în familie. Pornesc niște certuri din cauza distribuirii sarcinilor în casă.

23 și 26 august sunt date proaste pe plan amoros. Tensiunea se va resimți puternic mai ales în rândul Capricornilor care au o relație de mai mulți ani.

ADVERTISEMENT