Life

Zodia cu care nu e niciodată bine să ai o relație de dragoste. Are infidelitatea în sânge, te părăsește în fața altarului fără niciun resentiment

Aceasta este cea mai infidelă zodie dintre toate! Ai mare grijă când începi o relație cu acești nativi pentru că sigur ajungi să suferi.
31.05.2023 | 23:53
Zodia cu care nu e niciodata bine sa ai o relatie de dragoste Are infidelitatea in sange te paraseste in fata altarului fara niciun resentiment
Care este cea mai infidelă zodie. Ai mult de suferit dacă de îndrăgostești de ea. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ferește-te de această zodie atunci când începi o relație pentru că este cunoscută ca fiind cea mai infidelă dintre toate. Riști ca sentimentele tale să ajungă niște jucării în mâinile acestor nativi și vei avea nevoie de mult timp ca să-ți revii.

Care este cea mai infidelă zodie dintre toate. Se va juca cu sentimentele tale fără să-i pese

De multe ori, zodiacul poate oferi informații prețioase despre o anumită persoane. De pildă, unele zodii sunt predispuse la a fi mai rele, iar altele au o tărie sufletească de neimaginat și nimic nu poate să le doboare.

ADVERTISEMENT

Există însă și motive pentru care ar trebui să afli ce semn zodiacal este persoana cu care te pregătești să începi o relație. Și asta pentru că există o zodie pentru care dragostea este doar o joacă și nimic nu o va opri să-ți fie infidelă.

Este vorba despre Berbec. Pentru nativii acestei zodii, totul este despre pasiune, explorare și autocunoaștere. Ei iubesc etapele inițiale, în care cunosc pe cineva, dar când vine vorba despre treburi serioase sunt gata să te lase cu ochii în soare chiar la altar.

ADVERTISEMENT

Se enervează foarte repede și nu țin cont de consecințe dacă i-ai supărat. Dacă vrei, totuși, să începi o relație cu un Berbec, fii sigur că poți să-i arăți constant cât de mult îl apreciezi și să-i stai tot timpul la dispoziție, altfel nu îți va fi prea loial.

Cu ce nativi este greu să menții o relație

Dar nu este singura zodie infidelă. Pe locul doi în top îi găsim pe cei născuți sub semnul Gemenilor. Acești nativi sunt cunoscuți pentru nehotărârea lor și plăcerea de a cunoaște oameni noi cu fiecare ocazie.

ADVERTISEMENT

Astfel că poate fi foarte greu să te bazezi pe loialitatea unui Geamăn, mai ales când vorbim de planuri pentru viitor. Nu sunt deloc pasionați de ideea de angajament și preferă, mai degrabă, să sară din floare în floare, mai ales când se plictisesc.

O zodie infidelă este și Balanța. Nativii acesteia sunt obsedați de frumusețe și echilibru și adoră să aibă la braț parteneri atrăgători. Însă, întotdeauna vor fi convinși că există cineva mai bun și vor vrea să descopere asta.

ADVERTISEMENT

Leii sunt, de asemenea, cunoscuți pentru dorința lor de a fi în centrul atenției și vor ca toți ochii să fie ațintiți asupra lor. Așa nu fi surprins dacă ai o relație cu o persoană din această zodie și o să-ți fie infidelă, deoarece iubesc fiorii primei întâlniri.

Din lista de zodii infidele, conform astrologilor Tara Bennet și Emily Newman, citați de bestlifeonline.com, fac parte și Peștii. Ei vor ca toată relația să semene cu scenele din Titanic. Iar când totul devine prea real, caută dragostea în altă parte.

ADVERTISEMENT
Tags: