Life

Zodia feminină care nu are noroc în dragoste. Este condamnată la nefericire

Zodia feminină care nu are deloc noroc în dragoste. Pare să fie condamnată la nefericire și nu-și găsește partenerul ideal.
24.04.2023 | 15:28
Zodia feminina care nu are noroc in dragoste Este condamnata la nefericire
Zodia feminină care nu are noroc în dragoste. Sursa foto: wall.alphacoders.com
ADVERTISEMENT

Zodia feminină care nu are noroc în dragoste și care nu întâlnește persoana potrivită. Cu toate acestea, întotdeauna are încredere oarbă și pune suflet în relații, sperând că își va găsi sufletul pereche.

Zodia feminină care nu are noroc în dragoste. Este urmărită de ghinion

În timp ce pentru anumite zodii feminine este destul de ușor să-și găsească jumătatea, există și un nativ care nu stă foarte bine la acest capitol. Acesta atrage ghinionul atunci când vine vorba de viața amoroasă și nu pare să găsească persoana potrivită.

ADVERTISEMENT

Vărsătorul este zodia feminină cu ghinion în dragoste. Femeile născute sub acest semn zodiacal nu-și pot găsi sub nicio formă partenerul ideal. Acesta nu se încadrează niciodată în standardele lor și nici nu se înțeleg foarte bine, motiv pentru care relațiile nici nu sunt de durată.

Din nefericire, dau numai de parteneri infideli sau care, pur și simplu, nu sunt pe aceeași lungime de undă cu ele. Deși nu sunt deloc norocoase în dragoste, aceste zodii nu își pierd speranța și se gândesc că, la un moment vor întâlni persoana care le va aduce fericire.

ADVERTISEMENT

În general, femeile Vărsător sunt independente, dar iubesc foarte mult și sunt atașate de partenerii lor. Din acest motiv, suferă cu adevărat atunci când sunt părăsite sau înșelate. Se implică foarte mult în relații și tot ce și-ar dori ar fi să fie tratate la fel.

De fiecare dată când întâlnește pe cineva, femeia Vărsător își face speranțe că acela este alesul. În final, sunt lăsate singure și suferă, dezamăgite că lucrurile nu au mers nici de data aceasta.

ADVERTISEMENT

De multe ori, poveștile lor de dragoste se termină rapid. Se întâmplă ca femeile Vărsător să nu-și dorească aceleași lucruri ca partenerii lor, așa că relațiile ajung la final.

Sunt și cazuri în care relațiile sunt mai lungi, dar nu se termină deloc bine, ci cu mari dezamăgiri și trădări. Își fac planuri de viitor cu partenerul, dar acestea nu ajung aproape niciodată să se materializeze. Sunt zodii sincere și loiale și se așteaptă ca partenerul să fie la fel.

ADVERTISEMENT

Ce ar trebui să facă femeile Vărsător

La fel ca fiecare zodie în parte, și Vărsătorul are nevoie de dragoste. Trebuie doar să aibă răbdare și să fie sincer cu partenerul pentru ca totul să meargă așa cum trebuie. De asemenea, ar fi bine să nu-și mai facă așteptări nerealiste încă de la începutul relației.

Astrele spun că nu este bine ca aceste zodii să se grăbească într-o relație, ci să ia lucrurile încet și să nu-și facă imediat planuri de viitor, ci doar în momentul în care sunt sigure că lucrurile devin serioase.

Comunicarea este foarte importantă într-o relație, așa că acești nativi ar trebui să îi spună partenerului atunci când există probleme. Sunt zodii încăpățânate și nici nu acceptă, de multe ori, părerile altora.

ADVERTISEMENT
Tags: