ADVERTISEMENT
Life

Zodia feminină căreia trebuie să îi oferi totul. Nu vei regreta! Va fi lângă tine la bine și la greu

Autor: Stefania Bacanu | 11.08.2020 | 21:51
Zodia feminină căreia trebuie să îi oferi totul. Nu vei regreta! Va fi lângă tine la bine și la greu
Zodia feminină căreia trebuie să îi oferi totul. Nu vei regreta! Va fi lângă tine la bine și la greu. Sursa foto: Pinterest.com

Femeia Taur este de iubit, de respectat și de luat de soție! Merită tot efortul tău și toată implicarea, pentru că te va răsplăti cu vârf și îndesat. Este femeia care te va iubi necondiționat toată viața.

ADVERTISEMENT

Femeia din zodia Taur este pâinea lui Dumnezeu. Este o combinaţie de calități pe care nu o găsești la alte semne zodiacale. Știe să se facă plăcută și de cei care nu o plac. Este isteață și are o minte ascuțită.

Pentru ea, familia este cea mai mare valoare și o va apăra cu propria viață. Are capacitatea de a sta lângă partener la bine şi la greu, iubitoare și aptă să se descurce în cele mai grele condiții. Nu-și va lăsa niciodată familia la greu.

ADVERTISEMENT

De ce să iubești femeia Taur. Nu te va lăsa niciodată la greu

O femeie Taur are atâta autocontrol încât ar putea ţine în loc un întreg atelaj de cai, dacă hotărăşte să şi-l exercite. Este cea mai puternică din zodiac și nu se va da înapoi de la nimic niciodată. Îi plac provocările și lucrurile dificile.

Partenreul ei va fi întotdeauna invidiat de cei din jur pentru că femeia Taur știe să iasă în evidență și știe cum să-l pună și pe el în valoare. Nu există problemă pe care să nu o poată rezolva.

ADVERTISEMENT

Este meticuloasă, iar tacticile femeii Taur nu dau niciodată greş, mai ales că cel mai mult îşi doreşte bunăstarea familiei. Este înojurată mereu de oameni, este căutată și curtată pentru că emană pozitivitate și nu se dă bătută niciodată.

În general, femeia Taur iubește frumos și liniștit și nimic nu-i place mai mult pe lume decât viața de familie. Visul ei secret este casa cu grădină, piscină, doi copii cuminți și un cățel simpatic, picnicuri duminica la țară și vacanțe relaxante la plajă, cu mâncare bună și cocktailuri cu fructe exotice.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!