Life

Zodia Gemeni în luna decembrie 2021. Succesul este de partea sa!

Zodia Gemeni va avea parte de lucruri interesante în luna decembrie 2021. Pentru nativii de aer, urmează o lună plină de realizări din punct de vedere profesional.
11.11.2021 | 16:39
Zodia Gemeni in luna decembrie 2021 Succesul este de partea sa
ADVERTISEMENT

Zodia Gemeni are o lună decembrie 2021 ca-n povești. Lucrurile se schimbă pentru nativii de aer din punct de vedere profesional.

Cei născuți sub semnul mercurian vor avea suficiente oportunități de lansare, iar unii vor da lovitura cu afacerea lor proprie.

ADVERTISEMENT

În prima jumătate a lunii decembrie 2021, Gemenii au parte de tot felul de momente importante în carieră. Vor încheia niște parteneriate extrem de avantajoase din punct de vedere financiar.

Zodia Gemeni în luna decembrie 2021

Nativii de aer descoperă că au niște veleități pe care nu le-ar fi bănuit niciodată. Vor ieși în evidență cu lucruri pe care cei din jur nu le credeau capabile. Mulți dintre Gemenii tineri își găsesc un rost în viață și sunt extrem de mândri de alegerile făcute.

ADVERTISEMENT

Până pe 15 decembrie, nativii de aer vor trăi și câteva momente benefice pe plan sentimental. Cei care sunt singuri își vor găsi marea dragoste în această perioadă a lunii.

Persoana pe care o vor cunoaște le va schimba complet perspectivele despre viață și îi va învăța să iubească altfel.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lunii decembrie, nativii de aer se pregătesc intens de sărbători. Vor achiziționa tot felul de cadouri scumpe pentru cei dragi. Sunt puși pe făcut surprize și se implică cu tot sufletul pentru a-i vedea pe cei din jurul lor fericiți.

De Crăciun, Gemenii petrec momente de vis împreună cu familia ori cu partenerul de viață. Nu lipsesc nici petrecerile, mai ales că mulți dintre Gemeni duc dorul unei seri pe cinste, cu distracție până-n zori.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Gemeni sunt 16, 17, 19, 24 și 25 decembrie. Pe 16 și pe 17 decembrie, Gemenii au parte de câștiguri financiare colosale.

Pe 19 și 24 decembrie, Gemenii îi surprind pe cei dragi cu tot felul de cadouri superbe. 25 decembrie este o dată minunată pentru cei care aleg să fie alături de rude.

Zilele ghinioniste pentru acești nativi sunt 2, 3, 13 și 22 decembrie. Pe 2 și pe 3 decembrie, Gemenii trebuie să fie foarte atenți la ce și cui spun. Unele lucruri trebuie cântărite bine înainte de a fi scoase pe gură.

13 decembrie nu este o dată bună pentru tranzacții. Pe 22 decembrie, Gemenii trebuie să evite semnarea unor contracte. Nu le este recomandat să înceapă joburi noi pe această dată.

ADVERTISEMENT