Life

Zodia Pești în luna septembrie 2021. Se vindecă niște răni sufletești

Zodia Pești are un septembrie 2021 în care își clarifică o serie de sentimente. Totul se rezolvă treptat.
26.08.2021 | 12:20
Zodia Pesti in luna septembrie 2021 Se vindeca niste rani sufletesti
ADVERTISEMENT

Zodia Pești va avea un septembrie 2021 plin de surprize și de evenimente care rezolvă o serie de probleme sufletești.

Pentru Pești, se vindecă multe răni adunate în urma unor decepții. Unii realizează că despărțirile prin care au trecut i-au întărit, în timp ce alții continuă să caute răspunsul la întrebarea „De ce?”.

ADVERTISEMENT

Peștii sunt destul de preocupați de viitorul lor sentimental. Cei tineri vor trece mai ușor peste anumite dezamăgiri, în timp ce Peștii maturi vor să despice firul în patru.

Zodia Pești în luna septembrie 2021

Nativii de apă vor cunoaște oameni providențiali în prima jumătate a lunii. Persoanele care apar din senin în viața lor vor avea un foarte important în a le deschide ochii cu privire la ce au de făcut pentru a suferi mai puțin din dragoste.

ADVERTISEMENT

Unii vor fi pentru ei ca niște adevărați psihologi. Se vor redresa pe parcurs și vor da dovadă că au învățat din experiențele proaste în iubire.

În a doua jumătate a lunii septembrie 2021, Peștii au șansa de a se relansa din punct de vedere profesional. Mulți nativi continuă să-și caute locul. Este foarte probabil ca mulți dintre ei să prindă o ofertă de nerefuzat chiar în afara granițelor țării.

ADVERTISEMENT

Trebuie să cântărească cu maximă atenție fiecare decizie pe care o iau. Din 15 septembrie încolo, lucrurile capătă sens, astfel că nativii de apă se vor putea bucura în sfârșit și de lucruri frumoase.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase sunt 17, 18, 20, 24, 28 și 29 septembrie. Pe 17 și 18 septembrie, Peștii pot semna contracte avantajoase din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

20 și 24 septembrie sunt două date importante pentru cei care își caută marea dragoste. Cupidon le face cunoștință cu o persoană deosebită.

Pe 28 și 29 septembrie, Peștii primesc din partea societății și a cercului lor de prieteni și colegi de muncă recunoștința de care aveau nevoie pentru ideile lor geniale.

Zilele ghinioniste sunt 3, 7, 13, 14 și 15 septembrie. Pe 3 și 7 le este recomandat să evite conflictele cu persoanele vârstnice din familie. Unele discuții se pot încheia cu remușcări.

13 este o zi cu foarte mare ghinion pentru Pești. Nimic din ce își propun nu va ieși așa cum își doresc. 14 și 15 septembrie sunt zile în care Peștii trebuie să fie atenți pe ce dau bani. Se pot lovi de țepe.

 

ADVERTISEMENT