Life

Zodia Scorpion în iarna anului 2021-2022. Umbrele trecutului apar pe neașteptate

Zodia Scorpion are parte în iarna anului 2021-2022 de o întâlnire cu fantome ale trecutului. Ce rezervă astrele?
02.11.2021 | 13:27
Zodia Scorpion in iarna anului 20212022 Umbrele trecutului apar pe neasteptate
Zodia Scorpion în iarna anului 2021-2022. Foto: almanac.com
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Scorpion, iarna anului 2021-2022 vine cu o confruntare cu lucrurile nerezolvate în trecut. Va fi o perioadă propice pentru nativii de apă care vor cu adevărat să facă pace cu anumiți inamici.

Scorpionii au o iarnă de foc din toate punctele de vedere. În ciuda frigului de afară care se anunță, ei vor clocoti în fiecare secundă.

ADVERTISEMENT

Nativii de apă sunt pasiune pură și vor fi multe momente în care vor simți că fierb, că trebuie să facă niște schimbări decisive în viață.

Zodia Scorpion în iarna anului 2021-2022

În luna decembrie, Scorpionii se vor întâlni cu anumite persoane cu care nu au mai vorbit de mult. Este o lună a regăsirilor de toate felurile.

ADVERTISEMENT

Crăciunul vine pentru ei cu prilejul de a se așeza la aceeași masă cu persoane din familie de care s-au distanțat. Pot face pace doar dacă vor recunoaște cu sinceritate unde au greșit.

Le va fi greu să renunțe la orgoliu, dar este unica soluție să facă un pas înainte. Vor avea norocul să aibă aproape oameni bine intenționați în a-i ajuta să-și vindece rănile sufletești.

ADVERTISEMENT

În luna ianuarie, Scorpionii încep să se bucure de succesul lor profesional. Toate eforturile lor vor fi recunoscute și încep să prindă curaj să pornească o investiție proprie.

Nativii de apă au talentul de a se reinventa atunci când nimeni nu crede în puterea lor. Sunt foarte concentrați asupra muncii lor și de multe ori sunt de neoprit când își pun ceva în minte.

ADVERTISEMENT

Februarie, lună de peripeții, dar și de succes colosal

Tot în ianuarie pot apărea momente extraordinare din punct de vedere amoros. Scorpionii singuri pot întâlni pe cineva exact pe gustul lor.

Februarie vine cu tot felul de peripeții. Vor trece prin multe aventuri din care vor avea de învățat. Vor învăța cum să relaționeze cu oamenii complicați, cum să îi aducă pe terenul lor.

Din 15 februarie încolo, Scorpionii reintră în prim plan. Nativii de apă își pun în aplicare un scenariu cu care vor să ia prin surprindere pe toată lumea.

Scorpionii vor fi, fără doar și poate, cei care vor reuși să surprindă cel mai mult. Cariera lor va cunoaște un salt spectaculos, iar financiar vor sta mai bine ca niciodată.

ADVERTISEMENT