Life

Zodia Taur în luna decembrie 2021. Sărbători cu multe probleme

Zodia Taur va avea un decembrie 2021 destul de complicat, mai ales în prima parte a lunii. Iată cele mai importante predicții astrologice pentru nativii de pământ.
11.11.2021 | 10:31
Zodia Taur in luna decembrie 2021 Sarbatori cu multe probleme
ADVERTISEMENT

Zodia Taur va avea un decembrie 2021 plin de evenimente care mai de care mai solicitante mai ales din punct de vedere profesional. Lucrurile pot degenera din cauza încăpățânării de care dau dovadă și a aerului de superioritate pe care îl afișează frecvent.

Taurii încep luna decembrie 2021 entuziaști, însă se vor lovi de anumite probleme de comunicare la locul de muncă. Prima jumătate a lunii va fi una destul de anevoioasă la serviciu.

ADVERTISEMENT

Lucrurile se pot schimba de la o secundă la alta, asta dacă nu sunt atenți la doleanțele celor din jurul lor. De Sfântul Nicolae, în jurul datei de 6 decembrie, în loc de cadouri de la Moș s-ar putea trezi cu reproșuri din partea membrilor familiei și a persoanei iubite.

Zodia Taur în luna decembrie 2021

Taurii se vor simți destul de singuri, pentru că nu vor înțelege cu ce au greșit de toată lumea are să le arunce câte ceva.

ADVERTISEMENT

Pe plan amoros, lucrurile tind să se complice din cauza viziunilor tot mai diferite dintre parteneri. Nativii de pământ vor să acumuleze încontinuu bani și bunuri, în timp ce partenerul de viață este aplecat pe chestiunile spirituale.

Decembrie poate fi luna în care Taurii să își schimbe complet percepțiile asupra vieții. Vor avea nevoie de puțin răgaz pentru a trece prin filtrul lor tot ce este nou în jur.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lui decembrie 2021, nativii de pământ pot întâmpina noi probleme de comunicare în familie. Dacă nu renunță la orgoliu, la spiritul lor justițiar, s-ar putea trezi cu certuri la masa de Crăciun.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Tauri sunt 3, 11, 18 și 29 decembrie. Pe 3 decembrie pot veni bani dintr-o sursă cu totul neașteptată. Vor avea parte de surprize mari și vor face achiziții importante.

ADVERTISEMENT

11 și 18 decembrie sunt două date în care pot avea multe revelații despre ce înseamnă viața și cum se raportează ei la lumea din jur. 29 decembrie este o dată excelentă pentru cei romantici.

Zilele ghinioniste pentru acești nativi sunt 14, 17, 24 și 25 decembrie. 14 și 17 sunt două date în care se pot da bătălii dure la locul de muncă.
Pe 24 și 25 decembrie este bine să evite certurile în familie, să nu intre în contradicție cu cei vârstnici.

ADVERTISEMENT