Life

Zodia Taur în iarna anului 2021-2022. Cele mai mari cumpene, în luna ianuarie

Zodia Taur trebuie să tragă tare în iarna anului 2021-2022. Vin multe cumpene, mai ales în luna ianuarie.
26.10.2021 | 18:30
Zodia Taur in iarna anului 20212022 Cele mai mari cumpene in luna ianuarie
Zodia Taur în iarna anului 2021-2022. Foto: besthqwallpapers.com
ADVERTISEMENT

Zodia Taur va avea în iarna anului 2021-2022 multe motive de îngrijorare. Toate vor fi cauzate de comportamentul ei, de tendința de a controla totul.

Încăpățânarea de care dau dovadă Taurii va fi înfrânată destul de mult mai ales în a doua jumătate a lunii ianuarie.

ADVERTISEMENT

Pentru Tauri, iarna aceasta poate fi una destul de debusolantă. Lucrurile în care credeau, principiile de care nu se puteau debarasa se vor schimba radical în perioada care urmează.

Zodia Taur în iarna anului 2021-2022

În luna decembrie, nativii de pământ fac tot felul de calcule și ajung la concluzia că nu își manageriază cum trebuie finanțele.

ADVERTISEMENT

Pot avea parte de ajutor, însă, căpoși cum sunt, vor dori să demonstreze că se descurcă singuri, cu toate că le va fi greu.

În preajma Crăciunul, vor petrece clipe de calitate cu cei dragi. După Revelion, însă, nativii de pământ se vor întoarce la problemele de zi cu zi, iar ele se vor intensifica.

ADVERTISEMENT

Luna ianuarie le dă mari bătăi de cap Taurilor care cred că fără ei nu se poate face nimic la serviciu. Vor fi puși în fața unor situații unde vor trebui să recunoască faptul că există oameni mai bine pregătiți decât ei, mult mai implicați și mai inventivi.

Le va fi extrem de greu să admită că nu sunt cei mai buni. Dacă sunt cu adevărat înțelepți, vor putea profita de oamenii mai buni decât ei, furând meserie.

ADVERTISEMENT

Februarie, lună de îmbunătățiri

Taurii iau și unele decizii care vor fi puse sub semnul întrebării de partenerul de viață ori de prieteni. Pentru că vor să facă totul de capul lor, îi vor pune pe cei din jur în fața faptului împlinit. Nu le va cădea tocmai bine.

În luna februarie, Taurii încep să se redreseze pe toate palierele. Pe 14 februarie pot fi surprinși de persoana iubită cu un cadou scump ori cu o cină romantică. De ce nu, ambele lucruri pot veni la pachet.

Vor face pași importanți în ameliorarea relațiilor cu cei din jur. Cum s-ar zice, le vine într-un final mintea la cap. Încep să lase mai mult de la ei și sunt dispuși să asculte, să nu mai judece totul în pripă.

 

ADVERTISEMENT