Life

Zodia Vărsător în luna aprilie 2022. Reîntâlniri cu persoane providențiale

Zodia Vărsător va avea parte în luna aprilie 2022 de întâlniri magice. Vor ieși în cale oameni care le-au marcat într-un fel sau altul destinul, persoane despre care nu mai știau nimic.
25.03.2022 | 10:37
Zodia Varsator in luna aprilie 2022 Reintalniri cu persoane providentiale
Zodia Vărsător în luna aprilie 2022. Foto: mytodayshoroscope.com
ADVERTISEMENT

Zodia Vărsător are un aprilie 2022 de poveste. Persoane care au însemnat ceva în viața nativilor de aer, care la un moment dat au dispărut, vor reveni surprinzându-i într-un mod emoționant.

Zodia Vărsător în luna aprilie 2022

Vărsătorii vor avea parte de revederi cu prieteni din copilărie, foști colegi de școală ori foști colegi de muncă. Unii dintre nativii de aer ar putea să se revadă chiar și cu un fost sau fostă iubită.

ADVERTISEMENT

Prima jumătate a lunii aprilie 2022 va fi destul de solicitantă pentru nativii de aer. Vor pune mare preț pe muncă și vor dovedi că pot duce în spate sarcini grele. De altfel, mulți se bazează pe ei deoarece au întotdeauna soluții în situațiile de criză.

Până pe 15 aprilie, Vărsătorii ar putea primi și niște bani în plus la salariu, ca o recunoaștere a dedicării lor. În a doua jumătate a lui aprilie se vor produce acele întâlniri pline de emoție. După 16 aprilie, mai exact, le vor trece pragul casei persoane despre care nu au mai aflat nimic de ani buni.

ADVERTISEMENT

Vor depăna tot felul de povești și își vor istorisi experiențele prin care au trecut de-a lungul anilor. Nativii de aer au multe de spus, dar și de învățat de la cei care la un moment dat au fost mentorii lor în viață.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase în luna aprilie sunt 6, 8, 15, 16, 19, 20 și 21. Pe 6 și 8, nativii de aer sunt lăudați pentru ideile lor ingenioase la locul de muncă. 15, 16 și 19 aprilie sunt date extraordinare din punct de vedere financiar. Cei care au idei de afaceri ar trebui să profite de aceste zile.

ADVERTISEMENT

20 și 21 sunt zile emoționante pentru nativii de aer care vor să facă un pas important în dragoste.

Zilele ghinioniste sunt 13, 14, 18 și 22 aprilie. Pe 13 și 14, Vărsătorii ar trebui să evite deplasările pe distanțe lungi. Marile probleme nu se pot rezolva în aceste zile. 18 și 22 aprilie sunt date în care acești nativi trebuie să evite certurile în familie.

ADVERTISEMENT