Life

Zodia Vărsător în luna august 2022. Bat clopote de nuntă!

Zodia Vărsător pornește în luna august cu mult entuziasm. Nativii de aer au foarte multe planuri de viitor, atât pe plan profesional cât și pe plan amoros.
21.07.2022 | 14:30
Zodia Varsator in luna august 2022 Bat clopote de nunta
Zodia Vărsător în luna august 2022. Foto: horoscopes.lovetoknow.com
ADVERTISEMENT

Zodia Vărsător va avea parte de un august 2022 extrem de încărcat din multe puncte de vedere. Pentru unii dintre nativii de aer vor bate clopotele de nuntă!

Zodia Vărsător în luna august 2022: dragoste oficializată!

În prima parte a lunii august, lucrurile pot lua turnuri total neașteptate din punct de vedere profesional. Vărsătorii s-ar putea să acceadă în funcții noi, să fie mai bine văzuți la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Au atât de multe planuri în cap, încât abia vor avea timp de ele. Sunt puși pe fapte mari, sunt gata să revoluționeze domeniul în care activează.

Tot în prima parte a acestei luni, nativii de aer care nu sunt implicați într-o relație au toate șansele să întâlnească pe cineva cu totul special. Cei care au deja o poveste de iubire e posibil să facă marele pas. Nu e exclus să improvizeze o nuntă!

ADVERTISEMENT

A doua jumătate a lunii august le aduce nativilor de aer o serie de momente de neuitat, petrecute mai ales alături de persoana lor iubită.
După 15 august vin și ofertele de vacanță, unele de nerefuzat de către acești nativi.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Vărsători sunt 6, 9, 10, 13, 18, 25, 26 și 28 august. 6 și 9 august sunt două zile perfecte pentru a pune în practică niște idei de afaceri destul de promițătoare.

ADVERTISEMENT

10 și 13 august vin cu tot felul de momente perfecte din punct de vedere sentimental. Stau bine la capitolul dragoste și au gânduri frumoase cu persoana care le-a cucerit definitiv sufletul.

Pe 18 august apar oportunități noi cu privire la destinația de concediu. Zilele de 25, 26 și 28 sunt unele profitabile pentru cei care vor să facă tot felul de investiții, pentru cei care se gândesc la o afacere de viitor.

ADVERTISEMENT

Zilele ghinioniste sunt 1, 2 și 11 august. Pe 1 și 2 ar face bine să evite pe cât pot discuțiile în contradictoriu pe teme aprinse. Ziua de 11 august va fi una proastă pentru cei care au de făcut drumuri în interes de serviciu.

ADVERTISEMENT