Life

Zodia Vărsător în luna iulie 2021. Perioadă excelentă pentru noi relații

Zodia Vărsător va avea un iulie 2021 plin de evenimente interesante. Va avea la dispoziție toate pârghiile pentru a realiza ce își doresc.
23.06.2021 | 10:36
Zodia Varsator in luna iulie 2021 Perioada excelenta pentru noi relatii
Zodia Vărsător în luna iulie 2021. Foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Zodia Vărsător are un iulie 2021 ieșit din comun. Se angajează în tot felul de activități noi și își asumă răspunderi de care au fugit până acum.

Cei născuți sub acest semn de aer vor reuși să treacă peste toate dificultățile pe care soarta le scoate în cale.

ADVERTISEMENT

Prima jumătate a lunii lui Cuptor va fi una a rezolvărilor de probleme. Se vor pune în mâinile celor care se pricep la necazurile cu care se confruntă.

Zodia Vărsător în luna iulie 2021

Pentru prima oară după mult timp, Vărsătorii au înțelepciunea necesară să nu mai facă lucrurile după capul lor. Pentru nativii de aer, prima jumătate a lunii este excelentă si din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

Cei care nu își găsesc locul la serviciu, care simt că nu sunt integrați suficient, vor reuși să creeze legături interesante.

În cea de-a doua jumătate a lui iulie 2021, Vărsătorii s-ar putea să cunoască marea lor dragoste. Cei care sunt singuri, care nu au niciun fel de obligație momentan s-ar putea trezi în niște contexte mai mult decât favorabile din punct de vedere sentimental.

ADVERTISEMENT

Vor fi mai încrezători în capacitatea lor de a-i cuceri pe cei din jur, mult mai ancorați în realitate. Motivul pentru care multe persoane fug de Vărsători este pentru că sunt extrem de aerieni.

Ei bine, aceștia nu vor mai fi chiar așa visători și vor avea o doză destul de mare de realism. Asta nu înseamnă că își vor pierde spiritul ludic și dorința de aventură.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de aer în iulie 2021 sunt 7, 14, 25, 26, 28 și 31 iulie. Pe 7 și 14 destinul marchează un trend ascendent pe plan financiar.

Vărsătorii s-ar putea să primească bani din surse la care nu se așteaptă. Au de luat decizii importante pe 26 și 27 iulie și au de câștigat în urma acestora.

Zilele de 28 și 31 iulie sunt foarte bune din punct de vedere amoros.

Zilele ghinioniste sunt 3, 9, 13, 22 și 30 iulie. Pe 3 și 9, acești nativi sunt sfătuiți să evite aglomerările urbane și cheltuielile nejustificate.

Pe 13, 22 și 30 iulie, Vărsătorii trebuie să se focuseze mai mult asupra activității lor și să lase bârfele despre ceilalți. Dacă încep anumite conflicte în aceste zile, le vor pierde din start. Argumentele lor nu vor avea forța necesară să învingă într-o bătălie verbală.

 

ADVERTISEMENT