Life

Zodia Vărsător în luna noiembrie 2021. Noroc pe toate planurile

Zodia Vărsător are în față un noiembrie 2021 în care marile lor dorințe prind contur, una câte una. 
11.10.2021 | 17:45
Zodia Varsator in luna noiembrie 2021 Noroc pe toate planurile
Zodia Vărsător în luna noiembrie 2021. Foto: thelist.com
ADVERTISEMENT

Zodia Vărsător va avea un noiembrie 2021 în care tot ce își propun se concretizează uneori chiar peste noapte. Este o lună benefică pentru cei care știu să își asume riscurile, pentru cei care au o viziune de viitor.

Vărsătorii pun mare preț pe cuvântul dat și vor dori să aibă de-a face doar cu persoane care își respectă promisiunile.

ADVERTISEMENT

În prima jumătate a lunii noiembrie, Vărsătorii vor fi puși în situații inedite la locul de muncă. Opiniile lor vor conta mai mult ca oricând și vor reuși în acest fel să facă față unor provocări majore.

Zodia Vărsător în luna noiembrie 2021

Nativii de aer trebuie să profite de reputația lor în special până la data de 15 noiembrie. Până la jumătatea lunii au ocazia să încheie o serie de înțelegeri avantajoase din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Mulți dintre bărbații Vărsători se pot îmbogăți foarte ușor datorită ideilor lor revoluționare. Perioada care urmează va fi una de creștere și pentru femeile născute sub acest semn.

În a doua jumătate a lui noiembrie, acești nativi deslușesc tot felul de mistere și învață să ia deciziile corecte mai ales în relațiile de prietenie ori de iubire.

ADVERTISEMENT

Din 16 noiembrie încolo, Vărsătorilor li se arată tot felul de situații norocoase din punct de vedere amoros. Va fi o perioadă foarte bună mai ales pentru cei care își caută sufletul pereche.

Tot în a doua parte a lunii, nativii de aer sunt încurajați să facă achiziții pentru casă ori schimbări pe care le-au amânat până acum.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Vărsători sunt 11, 14, 19, 20 și 25 noiembrie. Pe 11 și 14 pun la cale tot felul de planuri mărețe. Sunt zilele în care pot da mari lovituri în cariera lor.

Pe 19 și 20 noiembrie, Vărsătorii cunosc pe cineva special. O nouă iubire răsare în inima lor. 25 noiembrie este o dată perfectă pentru schimbări în casă.

Zilele ghinioniste pentru ei sunt 5, 6, 9 și 18 noiembrie. Pe 5, 6 și 9 le este recomandat să nu se implice în conflicte care nu le aparțin, chiar dacă au intenția de a aplana anumite dispute.

18 noiembrie este o altă dată în care nativii de aer trebuie să stea departe de conflicte. Chiar dacă nu se vor putea abține de la vociferat, este cazul să stea în banca lor.

ADVERTISEMENT