Life

Zodia Vărsător în luna ianuarie 2022. Noroc uriaș pe toate planurile

Zodia Vărsător are un ianuarie 2022 plin de momente frumoase. Norocul iese pe strada Vărsătorului încă din primele zile ale noului an. Tot ce trebuie să facă e să profite.
24.12.2021 | 10:23
Zodia Varsator in luna ianuarie 2022 Noroc urias pe toate planurile
Zodia Vărsător în luna ianuarie 2022. Foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Zodia Vărsător are un ianuarie 2022 unic din multe puncte de vedere. Cei născuți sub acest semn de aer vor avea suficiente motive de bucurie încă din primele zile ale lui ianuarie.

Lucrurile vor fi tot mai bune mai ales pentru Vărsătorii determinați să facă schimbări majore pe plan profesional. Nimic nu se compară cu zilele pe care le vor petrece în prima jumătate a lui ianuarie.

ADVERTISEMENT

Așadar, până pe 15.01.2022, Vărsătorii muncesc mult și eforturile lor sunt recunoscute de cine trebuie. Au de făcut câteva alegeri importante la locul de muncă.

Zodia Vărsător în luna ianuarie 2022

Dau dovadă că au mână bună și că dacă se bazează pe intuiția lor puternică, nu au cum să dea greș. Vărsătorii pot fi un model demn de urmat pentru colegii de la serviciu.

ADVERTISEMENT

Asta deoarece știu să combine foarte bine deciziile. Își folosesc rațiunea, dar și sentimentele atunci când decid ceva, făcând un melanj perfect.

În a doua jumătate a lui ianuarie, nativii de aer se concentrează mai mult asupra celor din jur. Vor să ajute cât mai mulți oameni. Pornesc niște acțiuni umanitare și reușesc să îi sensibilizeze pe ceilalți pentru a se implica în anumite cauze.

ADVERTISEMENT

Află tot felul de povești emoționante care îi vor face să privească viața cu totul alți ochi. Au numai de câștigat, mai ales că ei se simt foarte bine, se simt cu adevărat fericiți atunci când îi ajută pe ceilalți.

Așadar, a doua parte a lunii îi va pune pe Vărsători în rolul de buni samariteni. Să aflăm care sunt zilele norocoase și cele cu mai puțin noroc.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Ei bine, zilele norocoase pentru nativii de aer sunt 2, 4, 5, 7, 8, 14 și 27 ianuarie 2022. Pe 2 și 4 ianuarie, Vărsătorii pot primi bani. Unele persoane le restituie niște datorii mai vechi de care au și uitat.

5, 7 și 8 ianuarie 2022 sunt trei zile în care Vărsătorii petrec momente romantice alături de partenerul de viață. 14 și 27 ianuarie sunt zile foarte bune în planul comunicării.

Zilele ghinioniste sunt 13, 15, 21 și 28 ianuarie. Pe 13 ianuarie, le este indicat să nu facă tranzacții importante, ci să mai aștepte. 15 ianuarie e o zi proastă pentru a repara lucruri, fie că vorbim de chestii emoționale sau obiecte de prin casă.

21 și 28 ianuarie sunt alte două zile cu ghinion, în care Vărsătorii trebuie să evite călătoriile.

 

ADVERTISEMENT