News

Zodiac Chinezesc de weekend. Ce probleme au Șobolanii în perioada 14-16 iunie

13.06.2019 | 12:53
Zodiac Chinezesc de weekend Ce probleme au Sobolanii in perioada 1416 iunie
ADVERTISEMENT

Din zodiacul chinezesc de weekend (perioada 14-16 iunie 2019) aflăm că Șobolanii vor trece prin câteva zile destul de dificile. Problemele în cuplu se acutizează destul de serios și trebuie să facă niște alegeri pentru liniștea lor sufletească. Cele trei zile vor fi unele de foc pentru acești nativi, care sunt extrem de preocupați de cum va evolua relația lor.

Zodicac chinezesc de weekend: Șobolanii, probleme în dragoste

În weekend-ul 14-16 iunie 2019 apar tot felul de situații neprevăzute și pentru Dragoni și Șerpi. Li se pun anumite piedici în realizarea proiectelor pentru care au investit atât de mult timp. Au de urmat o serie de activități care nu sunt tocmai pe placul lor, dar se vor pune pe picioare repede și se vor adapta.

ADVERTISEMENT

Șobolan

Șobolanii au parte de un weekend plin de disensiuni din punct de vedere amoros. Certurile cu persoana iubită parcă nu se mai opresc și vor fi extrem de nedumeriți în legătură cu evoluția relației lor.

Conform horoscopului, Șerpii și Dragonii vor fi sabotați. Sursa foto: pixabay.com

Dragon

Dragonii au parte de trei zile în care cârcotașii le vor pune piedici în calea realizării proiectelor pentru care s-au spetit enorm. Practic, chiar dacă mai au puțin din drumul început, obstacole pot apărea oricând, la orice oră.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Și pentru nativii Șarpe lucrurile se complică. O persoană care le poartă sâmbetele va acționa puternic împotriva lor, încercând să îi discrediteze cu orice preț. Trebuie să fie extrem de atenți.

Mistreț

Mistreții fac economii weekend-ul acesta, căci situația financiară devine una alunecoasă. Vor reduce din multe cheltuieli și vor da banii doar pe strictul necesar.

ADVERTISEMENT

Cocoș

Cocoșii încep să asculte de găini în relație. Vor fi ceva mai supuși, mai receptivi și au parte de tot felul de lecții de viață din partea persoanei iubite.

Câine

Pentru Câini, weekend-ul este unul frumos, plin de lucruri pozitive. Fac ce fac și se înconjoară de persoanele potrivite, semn că nu și-au pierdut carisma și buna creștere.

ADVERTISEMENT

Cal

Acești nativi pun paie pe foc într-o situație care se poate aplana ușor. Au tendința de a face din țânțar armăsar și de data asta va ieși în defavoarea lor.

Bivol

Bivolii își vindecă răni vechi și se concentrează pe punerea în practică a noului stil de viață adoptat. Va fi greu mai ales la început, dar rezultatele îi vor bucura.

Tigru

Tigrii caută alinare, sfaturi, o îmbrățișare. Nu vor fi în apele lor și vor simți nevoia să se descarce. Ar fi bine să aleagă persoana potrivită pentru asta.

Oaie

Acești nativi pun piciorul în prag și spun tot ce au pe suflet într-o situație în care era nevoie de vocea lor puternică și mai ales de argumentele lor.

Maimuță

Nativii Maimuță au parte de trei zile de vis. Lucrurile se schimbă pentru ei din toate punctele de vedere. Perspectivele sunt pozitive, iar dorința de a continua să își revoluționeze traiectoria este una uriașă.

Iepure

Iepurii au parte de un weekend în care aleg distracția. Merg la piscină, la terase prin oraș sau chiar se gândesc serios să evadeze în natură, într-o pădure, la munte sau la mare.

 

ADVERTISEMENT
Tags: