Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 18 februarie. Veste tulburătoare pentru Oaie

Zodiac chinezesc pentru duminică, 18 februarie. Oaia o să primească o veste tulburătoare, iar Tigrul e pregătit de o schimbare.
17.02.2024 | 15:05
Zodiac chinezesc pentru duminica 18 februarie Veste tulburatoare pentru Oaie
Zodiac chinezesc pentru duminică, 18 februarie. Sursă foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Conform zodiacului chinezesc, Iepurele are de făcut o alegere importantă, duminică, 18 februarie. Calul în schimb o să fie cam bulversat. De cealaltă parte, pentru Câine se anunță o zi cât se poate de interesantă.

Zodiac chinezesc pentru duminică, 18 februarie. Provocări pentru Bivol

Șobolan

Nu trebuie să mulțumești pe toată lumea. Deși ești mai mereu disponibil, poate e momentul să schimbi ceva. Doar așa vei câștiga respectul celor din jur și de asemenea, vei fi apreciat la adevărata ta valoare.

ADVERTISEMENT

Bivol

O zi de duminică destul de solicitantă pentru tine pe plan mental. Cineva o să îți testeze limitele și te va provoca. Nu răspunde cu aceeași monedă și păstrează-ți calmul. Doar așa vei avea de câștigat.

Tigru

Conform zodiacului chinezesc, ziua de duminică te găsește pus pe schimbări. Simți nevoia de ceva nou în viața ta și o să faci tot posibilul să îl și poți obține. Iar asta îți va aduce mari satisfacții.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ai de făcut o alegere importantă, duminică, 18 februarie. Înainte de toate, e bine să te bazezi pe instinct. Nu te lăsa influențat de ceilalți pentru că doar tu știi ce e mai bine pentru tine.

Zodiac chinezesc pentru duminică, 18 februarie. O nouă dragoste pentru Dragon

Dragon

O nouă dragoste bate la ușa ta la final de săptămână. Ai șansa să cunoști o persoană specială care să îți trezească sentimente puternice. Iar întâlnirea va avea loc într-un context chiar neașteptat.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Ești melancolic. Se întâmplă niște lucruri care te trimit cu gândul în trecut. Dacă sunt chestiuni nerezolvate și mai poți să faci ceva, atunci nu pierde timpul. Dacă însă nu mai poți face nimic, e bine să lași totul în urmă.

Cal

Te bulversează o situația în fața căreia nu găsești răspuns. Este vorba despre atitudinea anumitor persoane față de tine. Deși nu ai făcut nimic, simți că unii au ceva cu tine. Nu te mai măcina și nu încerca să înțelegi. Mai devreme sau mai târziu vei afla totul.

ADVERTISEMENT

Oaie

Conform zodiacului chinezesc, o să primești o veste tulburătoare din partea unei persoane apropiate. Se întâmplă ceva care o să îți cam dea planurile peste cap. Stai însă liniștit, pentru că până luni, lucrurile vor fi mai bune.

Maimuța e fericită

Maimuță

Ai toate motivele să fii fericit, duminică, 18 februarie. Conform zodiacului chinezesc, astrele s-au aliniat pentru tine. Nimic nu merge rău și mai mult de atât, s-ar putea să ai parte și de niște surprize.

Cocoș

Niște conflicte în relația de cuplu care mocneau de multă vreme ating apogeul. Încearcă să îți păstrezi calmul orice ar fi. De asemenea, evită să spui la nervi anumite lucruri. Le vei regreta mai târziu.

Câine

Conform zodiacului chinezesc, ai parte de o zi destul de interesantă. Întâlnești persoane care îți vor da o stare bună și mai mult de atât, poți ajunge să faci niște lucruri la care nu te-ai fi gândit până acum.

Mistreț

O zi perfectă pentru o plimbare sau pentru niște timp de calitate cu cei dragi. În sfârșit scapi de stres și te simți cât de cât relaxat. Profită de aceste momente și fă tot ceea ce îți dorești.

ADVERTISEMENT