Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 2 aprilie 2023. Dragonul e stresat, Cocoșul are noroc

Zodiac chinezesc pentru duminică, 2 aprilie 2023. Marii înțelepți din Orient vin cu vești bune și câștiguri pentru zodii.
01.04.2023 | 13:45
Zodiac chinezesc pentru duminica 2 aprilie 2023 Dragonul e stresat Cocosul are noroc
Zodiac chinezesc pentru duminică, 2 aprilie 2023, de la nativ la nativ. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile complete pentru a doua zi de weekend. Vezi care evenimentele majore la care trebuie să fii atent pentru a trece cu bine peste ziua de duminică, 2 aprilie 2023.

Zodiac chinezesc pentru duminică, 2 aprilie 2023, de la nativ la nativ

Șobolan

Situația din relația de cuplu se înrăutățește din cauza discuțiilor și certurilor aprinse din ultima vreme. Se poate ajunge la o despărțire.

ADVERTISEMENT

Bivol

Încearcă să fii mai disciplinat la locul de muncă, dacă vrei să te bucuri de reușite și laude din partea superiorilor.

Tigru

Se anunță o zi cu foarte multe activități creative. Este o perioadă foarte bună pentru a ieși din zona de confort.

ADVERTISEMENT

Iepure

Stai departe de investițiile pe termen lung și păstrează-ți finanțele într-un loc sigur. Ar fi bine să nu faci cheltuieli exagerate.

Dragon

S-a acumulat foarte multă oboseală și stresul te face să clachezi atât în domeniul profesional, cât și în relațiile cu ceilalți.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Ai o stare de spirit care se schimbă de la o oră la alta și din păcate, ești confuz și nu știi cum să reacționezi la astfel de momente.

Cal

Faci față cu brio provocărilor și atingi una dintre dorințele pe care le ai încă din copilărie. E un vis împlinit care merită sărbătorit.

ADVERTISEMENT

Capră

Planuri pe termen lung. Te gândești serios la viitor, mai ales din punct de vedere profesional. Ai multe idei în minte.

Maimuță

Asculți vorbe înțelepte de la cineva pe care îl bagi în seamă pentru prima oară. E posibil să descoperi lucruri interesante despre tine.

Cocoș

Vin bani din mai multe surse. Ai parte de profituri importante pe care trebuie să le gestionezi, nu să le cheltui aiurea.

Câine

Depui eforturi majore, dar la final vei primi o recompensă foarte mare. Împărtășește cu cineva apropiat această reușită.

Mistreț

Neînțelegeri și dezacorduri cu partenerul de viață. Se anunță o zi agitată cu certuri pe care nu vei știi cum să le gestionezi.

ADVERTISEMENT