Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 25 februarie. Orgoliul, principalul inamic al nativului Mistreț

Zodiac chinezesc pentru duminică, 25 februarie. Nativul Șobolan debordează de energie, iar nativul Tigru este mai irascibil ca niciodată.
24.02.2024 | 13:00
Zodiac chinezesc pentru duminica 25 februarie Orgoliul principalul inamic al nativului Mistret
Zodiac chinezesc pentru duminică, 25 februarie. Ce au pregătit astrele pentru toții nativii. Sursa foto: Canva
ADVERTISEMENT

Ce se va întâmpla cu nativii zodiacului chinezesc duminică, 25 februarie. Vor exista anumite situații tensionate pentru majoritatea zodiilor. Unii nativi vor fi puși în fața unor evenimente neprevăzute, în timp ce alți nativi își pot schimba radical viața datorită unei simple alegeri. Iată cum va arată ziua de vineri pentru toți nativii zodiacului.

Zodiac chinezesc pentru duminică, 25 februarie. Tensiuni în cuplu pentru Cocoș

Șobolan

Ai spirit de inițiativă și vrei să te implici în cât mai multe proiecte. Debordezi de energie și vrei să valorifici din plin această perioadă. Nu este exclus ca acum să câștigi bani în plus.

ADVERTISEMENT

Bivol

Graba strică treaba și vei afla asta pe propria piele. Tinzi să faci unele alegeri sub presiunea timpului, dar vei ajunge la concluzia că trebuia să te gândești de două ori înainte de a spune ”da”.

Tigru

Răbdarea nu este punctul tău forte azi. Ești mai irascibil ca niciodată, iar cei din jurul tău sunt destul de deranjați de acest comportament. Nu ar trebui să te mire dacă vei primi critici din partea lor.

ADVERTISEMENT

Iepure

Nu stai deloc bine la capitolul emoțional, iar asta se reflectă pe toate planurile. La locul de muncă nu te poți concentra deloc, ceea ce îi va deranja pe superiori.

Dragon

Din dorința de a-i mulțumi pe cei din jur, uiți de propria persoană. Te-ai pus pe loc secund și speri ca persoanele din anturajul tău să observe acest lucru și să îl aprecieze.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Azi ți se va ivi o oportunitate de care nu multă lume are parte. Trebuie doar să o analizezi bine și să iei decizia corectă pentru tine. Un răspuns potrivit îți poate schimba întreaga carieră.

Zodiac chinezesc pentru duminică, 25 februarie. Maimuța este în centrul atenției

Cal

Contextele tensionate sunt la ordinea zilei pentru tine. Nimic nu merge bine, ceea ce te epuizează din punct de vedere energetic. Mare atenție la modul în care îți alegi cuvintele!

ADVERTISEMENT

Capră

Nu îți asuma lucruri pe care știi că nu le poți face! De dragul celor din jur și a imaginii pe care o ai în ochii lor, tinzi să spui ”da” anumitor lucruri care te depășesc.

Maimuță

Azi ești în centrul atenției datorită progreselor pe care le-ai făcut pe plan profesional. Toată lumea vorbește despre tine și îți laudă inițiativele.

Cocoș

În relația de cuplu, spiritele se inflamează foarte repede. Nu mai ești mulțumit de partener și îi spui asta fără menajamente. De aici și până la un adevărat scandal mai este doar un pas.

Câine

Ai face bine să nu mai lași pe mâine ce poți face azi. Pentru că dispui de timp și resurse materiale, cel mai bine ar fi să pornești propria ta afacere. Dacă tot amâni, s-ar putea ca, la un moment dat, să fie prea târziu.

Mistreț

Orgoliul este principalul tău inamic de azi. Nimic nu îți iese din cauză că nu vrei să lași de tine. Ar trebui să înveți să pleci urechea la cei din jur și să asculți și alte păreri.

ADVERTISEMENT