Life

Zodiac chinezesc pentru luna noiembrie 2023. Maimuțele și Tigrii sunt pe val!

Zodiac chinezesc pentru luna noiembrie 2023. Maimuțele și Tigrii au o lună de vis, însă ce se întâmplă cu restul zodiilor?
28.10.2023 | 22:29
Zodiac chinezesc pentru luna noiembrie 2023 Maimutele si Tigrii sunt pe val
zodiac chinezesc noiembrie 2023. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru luna noiembrie 2023: Maimuțele și Tigrii vor fi pe val, în special în a doua jumătate a lunii. Ce fel de previziuni primesc celelalte zodii?

Zodiac chinezesc pentru luna noiembrie 2023. Cu cine ține astrele

Penultima lună din an le dă curajul Maimuțelor și Tigrilor să facă acele lucruri pe care le-au tot amânat de-a lungul timpului. Au ambiție suficientă și dovedesc niște abilități la care puțini se așteptau. Tigrii au chiar șansa să nimerească într-un loc de muncă mai bine plătit ori să fie mutați pe o funcție mai mare la jobul lor actual.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru luna noiembrie 2023. Cât despre Cocoși, aceștia nu au o lună tocmai bună. Certurile sunt la ordinea zilei din cauza inadecvării la părerile celor din jur. Nu vor să renunțe sub nicio formă la crezurile lor.

Și Mistreții se vor cam bate în pumn cu convingerile lor, așa că astrele le indică să evite discuțiile în contradictoriu în cercuri selecte. Opinia lor poate provoca un adevărat taifun. Câtă vreme stau în banca lor și-și rezervă părerile șocante (de cele mai multe ori) vor evita și conflictele.

ADVERTISEMENT

Câinii au o lună în care dragostea plutește în aer. Dau dovadă de multă înțelepciune chiar dacă vorbim aici de suflet și sentimente, în sensul că vor alege și cu capul persoana pe care vor s-o cunoască, dincolo de aspectul fizic și chimia primei întâlniri.

Zodiac chinezesc pentru luna noiembrie 2023. Caii au de făcut multe drumuri în prima jumătate a lui noiembrie. Sunt puși pe fapte mari și vor să rezolve tot ce nu au reușit în primele zece luni. Nu de alta, dar sunt destul de superstițioși și se gândesc de pe acum să nu intre în noul an cu restanțe.

ADVERTISEMENT

Șerpii se fac mari afaceriști

Bivolii și Șobolanii au parte de tot felul de întâlniri interesante ori de vizite-surpriză. Au și ei multă treabă de făcut, fiind în continuare o lună de sacrificiu pentru cei dragi lor. Marile recompense vin pentru ei din decembrie 2023.

Dragonii și Iepurii iau niște decizii radicale cu privire la viitorul lor profesional. Ce-i drept, se consultă și cu rudele ori persoana iubită, căci au nevoie de o părere sinceră din exterior. Oricum, tendința e spre o mare schimbare în cazul lor.

ADVERTISEMENT

Șerpii reușesc să se facă remarcați în planul carierei. Unii ar putea deschide un business de la zero, în timp ce alții se asociază cu persoane cunoscute care au deja demarate niște afaceri.

Vin și banii, dar abia spre final de lună! Pentru Oi, în schimb, este o lună de austeritate. Nu se recomandă cheltuielile inutile și nici împrumuturile.

ADVERTISEMENT