Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 16 ianuarie 2023. Dragonul primește o oportunitate pe care o aștepta

Zodiac chinezesc pentru luni, 16 ianuarie 2023. Dragonul primește o oportunitate pe care o aștepta, iar Maimuța ajunge să fie extenuată.
15.01.2023 | 15:20
Zodiac chinezesc pentru luni 16 ianuarie 2023 Dragonul primeste o oportunitate pe care o astepta
Zodiac chinezesc pentru luni, 16 ianuarie 2023. Sursă foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Prima zi din săptămână nu va fi deloc ușoară pentru unele zodii. Șarpele va fi agitat și va alerga dintr-o direcție în alta, în timp ce Bivolul caută să îi mulțumească pe toți din jurul său.

Zodiac chinezesc pentru luni, 16 ianuarie 2023. Calul primește o veste importantă

Șobolan

Ești mai creativ ca oricând, luni, 16 ianuarie, iar asta o vor observa și persoanele din jurul tău. S-ar putea să și primești niște bani în plus datorită unei noi idei.

ADVERTISEMENT

Bivol

Luni cauți să mulțumești pe toată lumea, însă uiți să te mai gândești și la tine. Încearcă să nu te epuizezi doar pentru a le face pe plac altora.

Tigru

Se anunță câteva certuri în familie. Sunt niște rude care îți vor cere socoteală pentru anumite lucruri, așa că încearcă să rămâi cât se poate de calm.

ADVERTISEMENT

Iepure

Apar niște cheltuieli neprevăzute care te vor debusola din punct de vedere financiar. Măcar în acest mod vei învăța să îți cântărești mai bine de acum cheltuielile.

Dragon

Primești o oportunitate pe care o așteptai de multă vreme din punct de vedere profesional și ar fi păcat să o ratezi. Mai bine nu lua în seamă vorbele rele, pentru că acestea ți-ar putea sta în calea îndeplinirii unui mare vis.

ADVERTISEMENT

Șarpe

O zi de luni extrem de agitată la locul de muncă. Ai foarte multe sarcini de îndeplinit, însă nu îți face griji, căci la finalul zilei vei avea puțin timp de calitate și pentru tine.

Cal

Primești o veste importantă de la un membru al familiei, iar asta ți-ar putea da ziua peste cap. Înainte de a lua o decizie, ai grijă să cântărești bine informațiile pe care le ai.

ADVERTISEMENT

Oaie

O persoană specială se poate întoarce în viața ta și te va pune pe gânduri. Dacă ai lucruri nerezolvate, acum e momentul potrivit să le duci la bun sfârșit.

Maimuță

Deși e doar prima zi din săptămână, pe la mijlocul ei vei ajunge să te simți epuizat. Ai grijă de sănătatea ta și încearcă să te odihnești cât poți de mult.

Cocoș

Nu te avânta în situații în care nu ești sigur pe tine pentru că vei avea doar de pierdut. Limitează-te doar la anumite lucruri, pentru că doar așa vei avea rezultatele mult dorite.

Câine

O zi cât se poate de liniștită alături de oameni dragi. De asemenea, s-ar putea să primești și o vizită surpriză de la o persoană apropiată pe care nu ai mai văzut-o de ceva timp.

Mistreț

Găsești rezolvarea la o problemă care te-a măcinat în ultimele luni de zile. Ziua de luni îți aduce în sfârșit puțină liniște de care aveai reală nevoie.

ADVERTISEMENT