Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 19 iunie 2023. Cocoșii dau de bucluc

Zodiac chinezesc pentru luni, 19 iunie 2023. Ce au rezervat astrele nativilor, la început de săptămână. Cocoșii vor avea probleme.
18.06.2023 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru luni 19 iunie 2023 Cocosii dau de bucluc
Zodiac chinezesc pentru începutul de săptămână. Sursa foto: Daily Trojan
ADVERTISEMENT

Citește zodiacul chinezesc de la începutul acestei săptămâni. Descoperă ce ți-au rezervat astrele și dacă vei avea de confruntat obstacole, așa cum se va întâmpla cu nativii Cocoș. Unele zodii vor începe un nou capitol în viața lor și vor reuși să-și depășească limitele.

Zodiac chinezesc pentru luni, 19 iunie 2023. Predicții astrale pentru începutul de săptămână

Șobolan

Șobolanul se va revanșa față de un eșec pe care l-a avut de curând. Va obține o victorie frumoasă și va da dovadă de mult profesionalism. Felicitările nu vor lipsi, iar Șobolanii se vor simți copleșiți de emoții puternice. Un nou drum pentru această zodii.

ADVERTISEMENT

Bivol

Bivolii vor trece printr-o stare destul de ciudată. Vor primi o veste care îi va uimi și nu vor mai dori să interacționeze cu nimeni. Astrologii, însă, sunt de părere că le-ar face bine o plimbare prin natură, în urma căreia să se adune și să se gândească la viitorul lor.

Tigru

O experiență intensă pentru Tigri. Vor călători într-o destinație la care s-au gândit de mult timp și vor fi însoțiți de o persoană foarte dragă sufletului lor. La un moment dat, vor purta o conversație foarte care îi va inspira și îi va face să conștientizeze unde au greșit până acum.

ADVERTISEMENT

Iepure

Iepurii vor fi foarte fericiți. Vor fi vizitați de către o persoană pe care nu au mai văzut-o de multă vreme și de care le era extrem de dor. Nu vor mai dori să rămână singuri și nu este exclus să pună bazele unei afaceri prospere și care va căpăta notorietate.

Dragon

Dragonii nu vor sta locului o clipă. Toată ziua vor fi pe drumuri și se vor ocupa de semnarea unor acte importante, care au legătură cu casa și cu locul de muncă. Nu va lipsi presiunea, iar Dragonii ar putea fi și iritați de alte persoane la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Probleme în cuplu pentru Șerpi. Persoana iubită îi va trage la răspundere pentru un gest pe care l-au făcut de curând. Șerpii ar face bine să nu-și piardă cumpătul și să încerce să găsească o soluție foarte utilă pentru situația cu care se confruntă.

Cal

Caii vor avea multă treabă. Încă de dimineață vor fi foarte agitați, fiindcă trebuie să rezolve o mulțime de sarcini, atât de la locul de muncă, cât și de acasă. Toată lumea va trage de ei, iar Caii vor încerca să-și păstreze calmul, pentru a nu izbucni.

ADVERTISEMENT

Capră

Caprele, deși va fi luni și multă lume va munci, vor pleca într-o vacanță de neuitat. Cu un grup mare de prieteni vor reuși să meargă într-o destinație unde puțini își permite. Nu vor lipsi invidiile celor care vor privi nativii, dar nici criticile.

Maimuță

Maimuța va da un sfat foarte util luni, 19 iunie. Cu o vorbă bună va reuși să inspire o persoană abătută și care își pierduse încrederea în forțele proprii. Maimuța va fi răsplătită în urma gestului său și vor câștiga un prieten pe măsură.

Cocoș

Cocoșii vor încerca să țină ascuns un lucru destul de grav pe care l-au făcut, dar în cele din urmă va ieși la iveală. Vor da de mare bucluc și cu greu vor mai putea să soluționeze totul. Astrologii îi sfătuiesc să-și recunoască greșeala și să ceară iertare.

Câine

Câinii se vor simți ușor epuizați din cauza efortului pe care îl vor depune la locul de muncă. Sunt sfătuiți să nu se dea bătuți și să-și exprime punctul de vedere, pentru a afla toată lumea ceea ce îi deranjează. Câinii au nevoie de mai multă încredere în forțele proprii.

Mistreț

Mistrețul își va schimba stilul de viață. Se va pune pe mâncat sănătos și pe sport în mod regulat. Astrologii au previziuni bune și îl sfătuiesc să nu renunțe o clipă. Transformarea va fi una foarte frumoasă și foarte utilă de asemenea.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Au auzit strigăte disperate de sub pământ, iar când s-au apucat de săpat...
Au auzit strigăte disperate de sub pământ, iar când s-au apucat de săpat au dat peste un om în viaţă. Bărbatul din Moldova fusese îngropat de viu de patru zile
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Netflix pregătește marea surpriză. Mai sunt câteva ore
Netflix pregătește marea surpriză. Mai sunt câteva ore
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de...
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de 1400 de lei, pe cardul de energie. Când intră în posesia banilor