Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 19 iunie 2023. Cocoșii dau de bucluc

Zodiac chinezesc pentru luni, 19 iunie 2023. Ce au rezervat astrele nativilor, la început de săptămână. Cocoșii vor avea probleme.
18.06.2023 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru luni 19 iunie 2023 Cocosii dau de bucluc
Zodiac chinezesc pentru începutul de săptămână. Sursa foto: Daily Trojan
ADVERTISEMENT

Citește zodiacul chinezesc de la începutul acestei săptămâni. Descoperă ce ți-au rezervat astrele și dacă vei avea de confruntat obstacole, așa cum se va întâmpla cu nativii Cocoș. Unele zodii vor începe un nou capitol în viața lor și vor reuși să-și depășească limitele.

Zodiac chinezesc pentru luni, 19 iunie 2023. Predicții astrale pentru începutul de săptămână

Șobolan

Șobolanul se va revanșa față de un eșec pe care l-a avut de curând. Va obține o victorie frumoasă și va da dovadă de mult profesionalism. Felicitările nu vor lipsi, iar Șobolanii se vor simți copleșiți de emoții puternice. Un nou drum pentru această zodii.

ADVERTISEMENT

Bivol

Bivolii vor trece printr-o stare destul de ciudată. Vor primi o veste care îi va uimi și nu vor mai dori să interacționeze cu nimeni. Astrologii, însă, sunt de părere că le-ar face bine o plimbare prin natură, în urma căreia să se adune și să se gândească la viitorul lor.

Tigru

O experiență intensă pentru Tigri. Vor călători într-o destinație la care s-au gândit de mult timp și vor fi însoțiți de o persoană foarte dragă sufletului lor. La un moment dat, vor purta o conversație foarte care îi va inspira și îi va face să conștientizeze unde au greșit până acum.

ADVERTISEMENT

Iepure

Iepurii vor fi foarte fericiți. Vor fi vizitați de către o persoană pe care nu au mai văzut-o de multă vreme și de care le era extrem de dor. Nu vor mai dori să rămână singuri și nu este exclus să pună bazele unei afaceri prospere și care va căpăta notorietate.

Dragon

Dragonii nu vor sta locului o clipă. Toată ziua vor fi pe drumuri și se vor ocupa de semnarea unor acte importante, care au legătură cu casa și cu locul de muncă. Nu va lipsi presiunea, iar Dragonii ar putea fi și iritați de alte persoane la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Probleme în cuplu pentru Șerpi. Persoana iubită îi va trage la răspundere pentru un gest pe care l-au făcut de curând. Șerpii ar face bine să nu-și piardă cumpătul și să încerce să găsească o soluție foarte utilă pentru situația cu care se confruntă.

Cal

Caii vor avea multă treabă. Încă de dimineață vor fi foarte agitați, fiindcă trebuie să rezolve o mulțime de sarcini, atât de la locul de muncă, cât și de acasă. Toată lumea va trage de ei, iar Caii vor încerca să-și păstreze calmul, pentru a nu izbucni.

ADVERTISEMENT

Capră

Caprele, deși va fi luni și multă lume va munci, vor pleca într-o vacanță de neuitat. Cu un grup mare de prieteni vor reuși să meargă într-o destinație unde puțini își permite. Nu vor lipsi invidiile celor care vor privi nativii, dar nici criticile.

Maimuță

Maimuța va da un sfat foarte util luni, 19 iunie. Cu o vorbă bună va reuși să inspire o persoană abătută și care își pierduse încrederea în forțele proprii. Maimuța va fi răsplătită în urma gestului său și vor câștiga un prieten pe măsură.

Cocoș

Cocoșii vor încerca să țină ascuns un lucru destul de grav pe care l-au făcut, dar în cele din urmă va ieși la iveală. Vor da de mare bucluc și cu greu vor mai putea să soluționeze totul. Astrologii îi sfătuiesc să-și recunoască greșeala și să ceară iertare.

Câine

Câinii se vor simți ușor epuizați din cauza efortului pe care îl vor depune la locul de muncă. Sunt sfătuiți să nu se dea bătuți și să-și exprime punctul de vedere, pentru a afla toată lumea ceea ce îi deranjează. Câinii au nevoie de mai multă încredere în forțele proprii.

Mistreț

Mistrețul își va schimba stilul de viață. Se va pune pe mâncat sănătos și pe sport în mod regulat. Astrologii au previziuni bune și îl sfătuiesc să nu renunțe o clipă. Transformarea va fi una foarte frumoasă și foarte utilă de asemenea.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink