Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 23 august 2021! Șobolanul are parte de momente romantice

Zodiacul Chinezesc pentru luni, 23 august 2021, anunță o zi în care momentele romantice nu vor lipsi pentru nativii din Șobolan, aceștia reușind să își găsească liniștea în cuplu.
22.08.2021 | 13:35
Zodiac chinezesc pentru luni 23 august 2021 Sobolanul are parte de momente romantice
Zodiac Chinezesc pentru luni, 23 august 2021 Sursa foto: dreamstime.com
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc pentru ziua de luni, 23 august 2021. Află previziunile astrologice pentru fiecare semn zodiacal în parte, dezvăluite de înțelepții orientului.

Zodiac Chinezesc: luni, 23 august 2021, pentru fiecare din cele 12 semne ale horoscopului

Șobolan

Cei născuți sub semnul zodiacal al Șobolanului au parte de momente romantice în viața de cuplu. Liniștea pe care o găsesc în brațele partenerului îi va face să reușească și în plan profesional, mai ales că le va fi ușor să se concentreze și asupra acestui aspect.

ADVERTISEMENT

Bivol

Bivolul trebuie să renunțe, pentru câteva ore, la încăpățânare și să îi asculte pe cei din jur pentru a avea o zi lipsită de incidente și de gafe care îl vor costa scump.

Tigru

Cu puțină atenție, nativii din Tigru vor avea ocazia să obțină rezultate remarcabile în plan profesional și chiar să câștige o sumă importantă de bani, bani la care nu se așteptau să mai intre în posesia lor.

ADVERTISEMENT

Iepure

Problemele în plan personal pe care le are nativul din Iepure vor lăsa urme adânci în relația de cuplu. Dacă nu sunt atenți pot ajunge chiar și la despărțirea de partenerul de viață, lucru pe care îl vor regreta amarnic.

Dragon

Diplomația ar trebui să fie cuvântul de ordine al acestei zile, mai ales în plan profesional. Dacă vor reuși să spună mai puține lucruri decât gândesc, vor reuși și să își impresioneze șefii și, cine știe, chiar să obțină o primă.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nativii zodiei Șarpe vor avea parte de o întâlnire de afaceri cât se poate de profitabilă, mai ales că ponturile pe care le vor afla de acolo s-ar putea transforma în plasamente financiare extrem de rentabile pe termen mediu și lung.

Cal

Ultima perioadă, mai obositoare ca niciodată, îi influențează pe nativii acestei zodii și în plan personal. Singura soluție ar fi să nu provoace dispute inutile, riscurile de a spune lucruri pe care ulterior să le regrete fiind suficient de mari.

ADVERTISEMENT

Capră/ Oaie

Nativii acestei zodii vor avea ocazia, astăzi, să se vadă cu prieteni pe care nu i-au mai avut alături de luni bune. Seara și-o vor petrece în compania acestora, iar acest lucru le va face mare plăcere și vor avea un tonul psihic de invidiat.

Maimuță

Nativii din Maimuțădovedesc o imaginație debordantă la muncă, iar acest lucru le aduce după sine și laudele mult așteptate și meritate. Nu este imposibil să se bucure și de o mărire de salariu substanțială.

Cocoș

Cei născuți sub semnul Cocoșului au o zi dificilă în plan personal, dar eficientă în cel profesional. De altfel, faptl că și-au neglijat partenerul de viață pentru muncă va fi, totuși, iertat, în cazul în care vor reuși să pună mâna pe o sumă mare de bani.

Câine

O ieșire cu prietenii, la terasă sau la restaurant, este ceea ce le va aduce, astăzi, multă fericire celor născuți în zodia Câine. Mai mult, cei care nu sunt implicați într-o relație au ocazia să își cunoască jumătatea.

Mistreț

Nativul din Mistreț este decis să înceapă săptămâna în forță, așa că își programează întâlniri peste întâlniri, toate legate de afaceri. Rezultatele pot însă, din cauza suprasolicitării, să fie mai slabe decât și-ar putea dori.

ADVERTISEMENT