Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 24 octombrie 2022. Cocoșii și Iepurii schimbă foaia

Zodiac chinezesc: ziua de luni, 24 octombrie 2022, îi face pe Iepuri și Cocoși să aibă o atitudine mai pro-activă în tot ceea ce fac.
23.10.2022 | 17:30
Zodiac chinezesc pentru luni 24 octombrie 2022 Cocosii si Iepurii schimba foaia
Zodiac chinezesc pentru luni, 24 octombrie 2022. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Luni, 24 octombrie 2022, este o zi cu soare pentru foarte multe semne zodiacale, conform horoscopului asiatic. Iată previziunile zodiacului chinezesc pentru început de săptămână!

Zodiac chinezesc pentru luni, 24 octombrie 2022

Cocoșii și Iepurii decid să schimbe foaia, să abordeze anumite subiecte din viața lor cu mai multă maturitate. Nu se vor mai consuma pentru orice lucru nesemnificativ. Vor tria mai bine ce contează față de ce e cu adevărat efemer în viețile lor.

ADVERTISEMENT

Bivolii sunt puși pe drumuri încă de la prima oră a zilei. Au de rezolvat o serie de probleme de natură birocratică. Dacă se înarmează cu răbdare, pot evita și tensiunile.

Șobolanii sunt cuprinși de o oarecare nostalgie. Fac o călătorie în trecut, folosindu-se de puterea gândului, și constată că în multe situații din viața lor puteau acționa cu totul diferit.

ADVERTISEMENT

Maimuțele sunt pregătite pentru o aventură de neuitat. Luni vor afla ceva ce le va entuziasma foarte tare. Tigrii și Câinii au un destin comun în ziua de luni. Amândoi vor fi mai afectuoși și vor primi, la rândul lor, acele dovezi de iubire pe care le așteptau de ceva vreme.

Mistreții au un viitor strălucit în carieră

Caii și Șerpii fac o serie de calcule și ajung la concluzia că au nevoie de un consilier care să îi ajute să își gestioneze mai bine bugetul. Nu știu unde să se oprească atunci când vine vorba de cumpărături.

ADVERTISEMENT

Dragonii și Oile stau mai mult de vorbă cu oameni pe care până acum i-au ignorat din varii motive. Nu vor să mai dea impresia că sunt ignoranți ori că acționează din pur egoism. Vor reuși să dovedească de cât de multă empatie sunt capabili și o vor face într-un mod frumos, unic.

Mistreții primesc vești bune de la locul de muncă. Proiectele de care se ocupă se conturează din ce în ce mai frumos. Viitorul lor e unul promițător din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT