Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 4 septembrie 2023. Bivolul are de suferit, Oaia e pe gânduri

Zodiac chinezesc pentru luni, 4 septembrie 2023. Bivolul va avea de suferit din cauza unei persoane, iar Oaia va fi pe gânduri.
03.09.2023 | 13:30
Zodiac chinezesc pentru luni 4 septembrie 2023 Bivolul are de suferit Oaia e pe ganduri
Zodiac chinezesc pentru luni, 4 septembrie 2023. Sursă foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Conform zodiacului chinezesc, pentru Șobolani se anunță câteva provocări interesante. De asemenea, Șarpele simte nevoia de schimbare în timp ce Dragonul ar fi bine să se mai liniștească. Pentru Câine se anunță o zi pline de reușite.

Zodiac chinezesc pentru luni, 4 septembrie 2023. Iepurele are parte de o surpriză

Șobolan

Conform zodiacului chinezesc, vei avea parte de niște provocări la început de săptămână. Nervii îți vor fi testați la maxim, însă ai grijă să nu reacționezi acid. În final lucrurile se vor aranja.

ADVERTISEMENT

Bivol

O persoană la care ții te va face să suferi. Fie vei fi trădat, fie vei afla un adevăr important care va schimba totul. Încearcă să te îndepărtezi civilizat de astfel de oamenii și să mergi înainte. Alte lucruri frumoase pot fi după colț.

Tigru

Ai grijă la cheltuieli, luni, 4 septembrie. S-ar putea să întâmpini niște probleme financiare destul de mari. De asemenea, evită să ceri ajutor în această perioadă de la rude. Rezolvă singur tot ce ai de făcut.

ADVERTISEMENT

Iepure

Pregătește-te pentru o surpriză, luni, 4 septembrie. Conform zodiacului chinezesc, cineva se gândește la tine și face un gest complet neașteptat. Ziua ta va fi mai frumoasă, iar emoțiile ating cote maxime.

Zodiac chinezesc pentru luni, 4 septembrie 2023. Calul dă lovitură

Dragon

Încearcă să te mai liniștești. Ai cam uitat ce înseamnă lipsa stresului și timpul pentru tine. Iar organismul tău îți transmite și el niște semnale importante, pe care ar fi bine să le iei în seamă.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Simți nevoia de schimbare mai mult ca oricând. Parcă luna septembrie este perfectă pentru a da startul unei noi planuri. Vrei să schimbi orașul, poate chiar și job-ul. Ia în calcul însă și efectele unei astfel de decizii asupra ta.

Cal

Conform zodiacului chinezesc, ai șansa să dai lovitura luni. Toate astrele sunt de partea ta. Vrei să începi un proiect nou? Acum e momentul. De asemenea, ești favorizat și din punct de vedere amoros.

ADVERTISEMENT

Oaie

Ziua de luni te găsește pe gânduri. Parcă nu știi ce alegeri să mai faci și în ce direcție să mergi. Cel mai bine lasă gura lumii în spate și bazează-te doar pe instinct. În interior știi de ce ai nevoie.

Întâlnire importantă pentru Mistreț

Maimuță

Conflicte în relația de cuplu pentru tine luni. Se pare că nici tu și nici partenerul tău nu mai reușiți să ajungeți la un numitor comun. Poate a venit momentul să iei o decizie în acest sens.

Cocoș

Vei avea o zi plină în care vei fi nevoit să alergi în diferite direcții în interes profesional. Ai grijă însă. Nu trebuie să faci decât cât poți. Astfel, nu încerca să mulțumești chiar pe toată lumea.

Câine

Conform horoscopului chinezesc, ziua de luni va fi plină de reușite. Îți ies niște lucruri mai repede decât te-ai fi așteptat. Iar interesant este că cei de la muncă îți vor arăta aprecierea. Asta te va face să te simți bine.

Mistreț

Pregătește-te pentru o întâlnire extrem de importantă. O rudă sau o persoană importantă de la job va intra în contact cu tine. E bine să te găsească cât se poate de liniștit și prezentabil.

ADVERTISEMENT