Life

Zodiac chinezesc pentru marți, 2 februarie 2021. Șarpele are probleme de sănătate

01.02.2021 | 16:04
Zodiac chinezesc pentru marti 2 februarie 2021 Sarpele are probleme de sanatate
FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc al zilei de marți, 2 februarie. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc de marți, 2 februarie, o zi în care ai foarte multă treabă, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Șarpelui. Toată lumea trage de tine și încerci din răsputeri să le faci pe plac, dar nu cu riscul de a-ți pune în pericol sănătatea.

Și încă ceva: vrei cu tot dinadinsul să cumperi un obiect de valoare tocmai acum, când ar trebui să dai dovadă de prudență. Nu e momentul potrivit pentru investiții. Așteaptă să treacă cele trei ceasuri rele și apoi vei putea să-ți satisfaci acest capriciu.

ADVERTISEMENT

Dacă ești născut sub semnul Maimuței, gândește-te de două ori înainte să te implici în afaceri. Nu că nu ai fi suficient de descurcăreț pentru lumea asta, dar știi cum se spune, toate la timpul lor.

Șobolan

Familia te pune pe drumuri încă de la primele ore ale dimineții. Evident că nu-ți face plăcere, dar evită să provoci un scandal din această cauză. Apucă-te de treabă cu calm și o vei duce repede la bun sfârșit.

ADVERTISEMENT

Bivol

Nici tu nu reușești să stai prea mult pe acasă, deși așa ți-ai propus. Până la urmă, tot răul spre bine, pentru că ajungi să cunoști un potențial partener de afaceri. Așezați-vă la masă și discutați toate detaliile colaborării.

Tigru

S-ar putea să ai musafiri din altă localitate. Știm, nu te încântă ideea, dar primește-i cu căldură, pentru că vin să-ți aducă vești importante. Ai mult de câștigat dacă ești o gazdă bună.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ești plin de energie încă de la primele ore ale dimineții, spre surprinderea persoanei iubite. Unde mai pui că pleci la cumpărături și o ajuți să facă rost de lucrurile pe care te rugase să le cauți încă de la sfârșitul săptămânii trecute.

Dragon

Poate nu-ți vine să crezi, dar este o zi ideală pentru planuri de viitor. Relaxează-te, pune-le cu atenție pe hârtie și vei vedea că totul va fi bine. Spre seară, te poți dedica unor noi activități, mai ales din sfera socială.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Toată lumea are nevoie de tine și nu știi cum să te împarți. E foarte bine că vrei să-i ajuți, dar fă-o în așa fel încât să nu-ți pui în pericol sănătatea. Acordă-ți timp și pentru odihnă.

Cal

Vrei să pierzi vremea tocmai acum, când ai o groază de lucruri de făcut, încă de la primele ore ale dimineții. Mai bine apucă-te de treabă. Ai timp și de relaxare după aceea.

 Capră/Oaie

Concentrează asupra problemelor de familie, chiar dacă ești preocupat mai mult de ce-ți rezervă viitorul în viața profesională. Dacă ai de luat o decizie importantă, poți să-ți asculți intuiția, dar fără să ignori părerile partenerului de viață.

Maimuță

Ocupă-te cu atenție de afaceri, pentru că sunt şanse mari să câștigi bani frumoși. Secretul e să nu te apuci de mai multe lucruri în același timp. Toate la timpul lor.

Cocoș

După o perioadă mai nefavorabilă pe plan sentimental, situaţia se îmbunătăţeşte. Așa-i că nici tu nu te mai așteptai? Și nu e singura veste bună. Spre seară, reușești să stârnești admirația celor din jur, cu condiția să-ți faci auzite ideile.

Câine

Din cauza unor evenimente neprevăzute, nu reușești să-ți respecți programul stabilit anterior și începi să te îngrijorezi. Gândește-te că schimbările care intervin sunt uneori de bun augur. Ce rost are să te consumi din lucruri mărunte?

Mistreț

Chiar dacă nu ies toate cum ți-ai propus, încearcă să gândești pozitiv. La o adică, ai avut parte de situații mai dificile și le-ai făcut față fără probleme. De ce să nu privești cu încredere spre viitor? Ăsta e doar începutul.

ADVERTISEMENT