Life

Zodiac chinezesc pentru marți, 3 mai 2022. Doi nativi trebuie să facă față geloziei

Marii înțelepți din Orient au anunțat zodiacul pentru marți, 3 mai 2022. Previziunile complete pentru fiecare zodie în parte. Unii nativi se vor lupta cu gelozia.
02.05.2022 | 17:44
Zodiac chinezesc pentru marti 3 mai 2022 Doi nativi trebuie sa faca fata geloziei
Zodiac chinezesc pentru marți, 3 mai 2022. Foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru marți, 3 mai 2022, anunță o zi bună din punct de vedere financiar pentru o parte dintre semnele zodiacale. Totodată, Bivolii și Oile se vor confrunta cu sentimente de gelozie.

Zodiac chinezesc pentru marți, 3 mai 2022

Șobolan

Vei ceda capriciilor tale astăzi, însă asta nu îți va aduce mari consecințe. Vei ieși în sfârșit din carapacea ta și vei fi mai comunicativ decât de obicei. Evită, totuși, să-ți dezvălui toate secretele, chiar și cei care par de încredere pot avea interese ascunse.

ADVERTISEMENT

Bivol

În plan emoțional, sentimentele tale vor fi profunde, intense, dar și încărcate de gelozie. Încearcă să nu privești lucrurile în alb și negru. Folosește-ți imaginația în avantajul tău.

Tigru

Te bei bucura de prosperitate și banii vor veni din toate părțile dacă ții cont de o singură condiție. Nu asculta decât de sfaturile specialiștilor.

ADVERTISEMENT

Iepure

Nu-ți asuma angajamente nerealiste. Încearcă să rezolvi o dată pentru totdeauna problemele care există în familia ta. În plan sentimental, ar putea exista o ruptură, o dezamăgire care te va afecta.

Dragon

Primești laude din partea prietenilor astăzi. În același timp, acorzi prea multă atenție carierei și uiți să te bucuri de viață. Încearcă să găsești un echilibru.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Faci progrese în plan profesional, iar veniturile ar putea crește. Petreci timp cu partenerul de viață și este un prilej bun să te eliberezi de stresul acumulat în ultima vreme.

Cal

Vei lucra cu ardoare și eficientă, însă e posibil ca atitudinea ta să-i supere pe cei din jur. Încearcă să nu te enervezi din nimicuri. Totodată, există posibilitatea ca astăzi să-ți întâlnești sufletul pereche.

ADVERTISEMENT

Capră/ Oaie

Abordează serios problemele din viața de familie. Apar mici dispute cauzate de gelozie. Fii suficient de înțelept și acceptă viața așa cum este pentru a extrage tot ce e mai bun din ea.

Maimuță

Fii încrezător, ar fi absurd și chiar periculos să-ți faci griji pentru evenimente nefericite care probabil nu vor avea loc niciodată. Apar câteva tensiuni la locul de muncă și în relațiile cu prietenii.

Cocoș

Norocul este de partea ta. Ai succes atât în plan profesional, cât și în viața de familie. Relațiile cu cei dragi merg bine, iar asta nu poate decât să te bucure.

Câine

Acordă mai multă importanță vieții tale de familie, asta te va ajuta și să scapi de stresul acumulat la locul de muncă. Totodată, gândește-te de  două ori înainte de a vorbi, cuvintele spuse la nervi îi pot răni pe ceilalți.

Mistreț

Fii mai înțelegător cu cei din jurul tău dacă vrei să ai parte de liniște. Ai noroc de bani și este un moment prielnic pentru a pune bazele unei afaceri la care te gândeai de mult.

 

ADVERTISEMENT