Life

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 14 februarie. Cea mai bună zi pentru Bivol

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 14 februarie. Se anunță o zi memorabilă pentru Bivol, dar și una destul de plină pentru Dragon.
13.02.2024 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru miercuri 14 februarie Cea mai buna zi pentru Bivol
Zodiac chinezesc pentru miercuri, 14 februarie. Sursă foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Conform zodiacului chinezesc, Șarpele are noroc în dragoste, miercuri, 14 februarie. Nu e o zi rea nici pentru Maimuță. Mistrețul în schimb s-ar putea să piardă niște bani, în timp ce Iepurele e bine să rămână vigilent.

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 14 februarie. Oportunități pentru Șobolan

Șobolan

Niște oportunități interesante apar în viața ta și ar fi păcat să le ratezi. Nu mai despica firul în patru și profită de tot ceea ce ți se oferă. În caz contrar, s-ar putea să regreți mai devreme sau mai târziu.

ADVERTISEMENT

Bivol

Conform zodiacului chinezesc, e cea mai norocoasă zi din luna februarie pentru tine. Astrele s-au aliniat, astfel că orice decizie iei și orice alegere faci, vei avea doar de câștigat. Ești o zodie protejată din toate punctele de vedere.

Tigru

Stai cu gândul la trecut și ratezi momente importante din viața ta. Poate e momentul să te bucuri mai mult de ceea ce ai și să te gândești la viitor. Vei vedea că au suficiente motive să fii fericit.

ADVERTISEMENT

Iepure

Încearcă să rămâi vigilent. Nu toată lumea e ceea ce pare a fi și nu toți îți vor binele cu adevărat. Astfel, mai bine ține unele lucruri doar pentru tine. S-ar putea să trăiești o dezamăgire dureroasă.

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 14 februarie. Călătorie pentru Cal

Dragon

Înarmează-te cu energie, pentru că te așteaptă o zi plină. Conform zodiacului chinezesc, ai de îndeplinit o mulțime de sarcini, unele dintre ele chiar nefiind tocmai ale tale. Nu uita să te și impui atunci când e nevoie.

ADVERTISEMENT

Șarpe

E ziua ta norocoasă pe plan amoros. Ai șansa să cunoști o persoană deosebită. Iar dacă ești deja într-o relație, s-ar putea ca aceasta să fie ziua în care totul se va schimba între voi, iar pasul cel mare va fi făcut.

Cal

Conform zodiacului chinezesc, te așteaptă o călătorie, miercuri, 14 februarie. Fă-ți bagajele, pentru că îți va prinde bine o schimbare de peisaj. O să te încarci pozitiv și starea ta de spirit va fi alta.

ADVERTISEMENT

Oaie

O să primești o veste bună care îți va face ziua mai frumoasă. Așteptai niște răspunsuri și iată că acum vin și sunt și pozitive. Se anunță o zi destul de interesantă pentru tine.

Cocoșul primește bani

Maimuță

O zi liniștită pentru tine și e fix ceea ce aveai nevoie, așa că nu ai de ce să te plângi. În sfârșit ai suficient timp să te gândești la nevoile tale și să faci ceva pentru tine. Te-ai cam neglijat, astfel că era cazul să faci o schimbare.

Cocoș

Conform zodiacului chinezesc, vine o zi prosperă din punct de vedere financiar. O să primești niște bani într-un moment în care aveai nevoie. Poate un bonus de la locul de muncă, ori o datorie de care ai uitat.

Câine

O oportunitate imensă bate la ușa ta. Poate fi vorba despre o promovare, ori despre o ofertă pentru un job la care până acum doar visai. Iată că s-au aliniat astrele și pentru tine, având în vedere munca depusă în ultimele luni de zile.

Mistreț

Se anunță pierderi financiare masive, miercuri, 14 februarie. Nu ai făcut bine calculele, astfel că mijlocul lunii te găsește în impas. Dacă simți că nu te mai descurci, nu ezita să ceri ajutor. Pe de altă parte, ai grijă să nu mai ajungi într-o astfel de situație.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Cătălin Bordea, umilt de o femeie. I-a spus-o direct în față
Cătălin Bordea, umilt de o femeie. I-a spus-o direct în față
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni