Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 13 ianuarie. Dragonul are parte de situații tensionate

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 13 ianuarie. Nativul Iepure pune punct relației, iar nativul Câine aruncă cu banii în stânga și în dreapta
12.01.2024 | 15:15
Zodiac chinezesc pentru sambata 13 ianuarie Dragonul are parte de situatii tensionate
Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 13 ianuarie. Nativul Iepure pune punct relației. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Finalul de săptămână nu vine deloc cu vești bune pentru nativii zodiacului chinezesc. Aproape că nu este zodie care să nu treacă prin situații limită care le vor testa la maxim răbdarea și calmul. Iată ce le așteaptă pe cele 12 semne zodiacale la finalul acestei săptămâni.

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 13 ianuarie. Unele zodii vor fi puse în fața unor situații tensionate, iar altele vor trebui să ia decizii radicale. Totuși, unii nativi primesc și vești bune.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 13 ianuarie. Nativul Iepure pune punct unei relații

Șobolan

Finalul de săptămână vine la pachet cu anumite provocări pentru tine. Vei fi nevoit să îți pui ordine în gânduri și să alegi prioritățile cu mare atenție. Este recomandat să fii un pic mai selectiv și în ceea ce privește grupul de prieteni.

Bivol

După o perioadă destul de agitată, se pare că ziua de sâmbătă îți aduce liniștea și echilibrul de care aveai nevoie. Nu accepți nicio invitație din partea prietenilor, ci alegi să petreci timpul liber în confortul casei tale.

ADVERTISEMENT

Tigru

Mult a fost, puțin a mai rămas până când cea mai mare dorință a ta va deveni realitate. Ai muncit din greu pentru a-ți schimba viața și vei primi o veste care îți confirmă că meriți un nou început.

Iepure

Relația cu partenerul nu mai funcționează deloc așa cum te așteptai. Nu ai energia necesară să mai forțezi anumite lucruri, așa că decizi să pui punct angajamentului de durată pe care l-ai făcut în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT

Dragon

La final de săptămână, se pare că stai pe un butoi de pulbere gata să explodeze în orice moment. Ai acumulat multe nemulțumiri legate de cei din jurul tău și nu știi cât timp vei mai putea să le păstrezi doar pentru tine.

Șarpe

Una caldă, alta rece pentru nativul Șarpe. După mai multe dezamăgiri la locul de muncă, pare că soarele începe să răsară și pe strada ta. Vei primi o ofertă greu de refuzat care îți va consolida și mai mult statutul financiar.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 13 ianuarie. Nativul Capră nu ia pauză de la muncă nici la finalul săptămânii

Cal

Relații cu cei din jur sunt mai solide ca niciodată. Tocmai de aceea, simți că te poți baza oricând pe prietenii tăi, iar asta îți oferă un mare grad de confort. Mare grijă, însă, ce secrete alegi să împărtășești cu ei.

Capră

Finalul de săptămână nu este chiar așa cum ți-ai dorit. Afli că ai multe lucruri de pus la punct, chiar dacă ți-ai propus ca aceasta să fie ziua ta liberă.

Maimuță

Azi este ziua în care simți nevoia să îi testezi pe toți cei din jurul tău. Vrei să te convingi de anumite aspecte, așa că nu te ferești să îi pui pe cei dragi în situații limită.

Cocoș

Nu te uiți deloc la bani! Ai decis ca aceasta să fie o zi specială pentru tine și faci tot posibilul pentru a te simți bine. Este foarte posibil ca peste câteva zile să regreți alegerile de azi.

Câine

În ultima vreme, ai aruncat bani pe foarte multe lucruri care nu îți erau necesare. Acum, privind retrospectiv, începi să regreți faptul că suma ta din cont este cu mult mai mică decât ar fi trebuit.

Mistreț

Reușești să îți valorifici imaginația. Ai foarte multă energie și alegi să te implici în cât mai multe proiecte. Este o decizie foarte înțeleaptă care te va ajuta destul de mult pe viitor.

ADVERTISEMENT