Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 2 decembrie 2023. Tigrii vor primi o propunere neașteptată

Află zodiacul chinezesc de sâmbătă. Vezi ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de 2 decembrie 2023. Nativii Tigru vor primi o propunere neașteptată.
01.12.2023 | 15:15
Zodiac chinezesc pentru sambata 2 decembrie 2023 Tigrii vor primi o propunere neasteptata
Veștile astrologilor pentru nativi. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Horoscopul chinezesc pentru sâmbătă, 2 decembrie 2023. Situații neprevăzute în viețile nativilor. Vor face cunoștință cu sentimente noi, care le vor schimba rutina zilnică. Tigrii vor trăi ceva memorabil, deoarece li se va propune un lucru neașteptat.

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 2 decembrie 2023

Șobolan

Șobolanul va fi extrem de motivat să-și îndeplinească un vis. Ceea ce se va și întâmpla, iar nativul nu va mai putea de bucuria care îl va cuprinde. Vor fi emoții pe care și le-a dorit, le-a manifestat și pentru care a muncit cu toată ființa sa.

ADVERTISEMENT

Bivol

Bivolul se va împrieteni cu o persoană pe care o considera adversar. Se va lega o amiciție neașteptată și surprinzătoare atât pentru Bivoli, cât și pentru cei din jurul său. Multă lume se va întreba cum de a fost posibilă o așa situație?

Tigru

Tigrilor li se va propune o funcție importantă. Dacă o vor accepta, viața li se va schimba radical și vor reuși să-și iasă din zona de confort. Nu vor mai avea de a face cu momente legate de probleme financiare. Astrologii îi îndeamnă să se gândească foarte bine.

ADVERTISEMENT

Iepure

Iepurele va oferi un dar prețios persoanei iubite. Dragostea dintre el și partenerul de cuplu se va întări și se prevede chiar și o vacanță magică, peste hotare. Destinația exotică este cea care li se potrivește de minune Iepurilor și partenerului său.

Dragon

Dragonul va fi dezgustat de atitudinea cuiva apropiat pe care îl considera un om loial, sufletist. Va descoperi o latură de aroganță care îl va determina să păstreze o distanță considerabilă. Dragonul trebuie să se adune și să-și schimbe anturajul.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Șarpele va mai da o șansă unei persoane care l-a trădat. Deși nu credea că va putea face un astfel de lucru, iată că a dat uitării răul făcut. Chiar dacă dă dovadă de înțelegere, empatie, astrologii îl îndeamnă să stea cât mai departe de oamenii falși.

Cal

Mercur se va intersecta cu Capricornul de 1 decembrie 2023, iar această situație își pune amprenta și asupra zilei de sâmbătă, 2 decembrie, în ceea ce-i privește pe Cai. Vor fi foarte intuitivi, chiar la un nivel înalt și vor putea citi gândurile celorlalți.

ADVERTISEMENT

Oaie

Oaia va trece printr-o schimbare drăguță. Se va reconecta cu sine, cu natura, cu tradiții și culturi diferite față de cele de care se înconjoară. Va constata că este o persoană care se adaptează rapid în medii ce par dificile și că impresiile celorlalți sunt insignifiante.

Maimuță

Maimuța va fi binecuvântată de Univers. Va primi o putere de a se autovindeca de rănile interioare, fără a mai fi nevoie de un specialist în tratarea nemulțumirilor interioare. Determinarea va caracteriza din plin această zodie jovială.

Cocoș

Cocoșul lasă trecutul în spate și se concentrează pe prezent. Cel puțin asta și-a propus pentru binele său, sufletesc și material. Cocoșul se va regăsi pe sine după o perioadă de confuzie și cu greu cineva va mai reuși să-l doboare. Puterea sa va fi nemărginită.

Câine

Câinii vor face cunoștință cu o persoană de care se vor îndrăgosti iremediabil. Nu vor mai ști cum să iasă în evidență pentru a fi observați și pentru a-și arăta simpatia. Câinii nu au decât să interacționeze cu persoana pe care o plac dacă vor să aibă succes.

Mistreț

Mistreții vor fi împinși de Univers să facă o serie de lucruri pentru care nu s-au pregătit suficient. Este bine să nu se îndoiască de puterea lor, fiindcă doar așa își vor învinge prejudecățile și temerile. Mistreții vor trăi clipe unice și frumoase.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Cătălin Bordea, umilt de o femeie. I-a spus-o direct în față
Cătălin Bordea, umilt de o femeie. I-a spus-o direct în față
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni