Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 2 martie 2024. Veste bună pentru Tigru și Mistreț

Zodiac chinezesc. Ce vești au astrologii pentru nativi, specifice zilei de sâmbătă, 2 martie 2024. Moment de bucurie pentru Tigri și Mistreți.
01.03.2024 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru sambata 2 martie 2024 Veste buna pentru Tigru si Mistret
Ce se întâmplă sâmbătă cu nativii zodiacului chinezesc. Sursa foto: WeHaveKids
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc aduce noi vești pentru nativi. Aceștia își vor ieși din zona de confort în weekend. A doua zi a lunii Martie le rezervă clipe unice, din care vor rămâne cu lecții prețioase de viață. Șanse unice pentru unele zodii.

Zodiac chinezesc. Predicții pentru sâmbătă, 2 martie 2024

Șobolan

Șobolanul va face o faptă bună. Pe neașteptate. Va acționa din senin deoarece va fi determinat de situație. Va schimba în totalitatea viața unei persoane, iar Universul va ține cont de gestul său.

ADVERTISEMENT

Bivol

Bivolul nu se va lăsa până nu va îndupleca pe cineva drag să ia cu el la pas un traseu prin natură. Bivolul se va încărca cu energie pozitivă, își va limpezi mintea și nu va mai permite nimănui să-i strice buna dispoziție.

Tigru

Veți primi un apel mult așteptat. Ca din senin, veți fi contactat de către o persoană la care țineți foarte mult. Vă va încânta vocea ei și veți simți să vă cereți iertare și să sperați la o împăcare.

ADVERTISEMENT

Iepure

Iepurele simte nevoia să rămână singur. Tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile l-a afectat și nu vrea acum decât să se reculeagă. Este bine să fructifice momentele cu el însuși

Dragon

Dragonul începe un capitol nou. După o dezamăgire în dragoste, își dă seama că a uitat complet de persoana care l-a rănit. Se simte vindecat, schimbat și este determinat să-și îmbunătățească și mai mult viața.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Șarpele va dărui cuiva, din toată inima, un bun al său. Va impresiona multă lume din jurul său, deoarece va fi vorba despre un obiect extrem de valoros. Șarpele va avea inima împăcată.

Cal

Calul va pune piciorul în prag față de o persoană care îl ironiza. Îi va impune limite acesteia și va demonstra că deține o forță supremă, în pofida impresiei pe care a lăsat-o. Mare atenție la orgoliu, însă.

ADVERTISEMENT

Capră

Capra va atrage privirile unei persoane influente. S-ar putea înfiripa o poveste de dragoste foarte frumoasă și de lungă durată. Importanta este ca nativul să conștientizeze ce își dorește cu adevărat.

Maimuță

Maimuța nu se va uita la bani și își va achiziționa ceva foarte scump. Astrologii sunt de părere că nu procedează bine și că mai degrabă ar economisi pentru vremurile care ar putea fi tulburi.

Cocoș

Cocoșul trebuie să se pună serios pe treabă dacă vrea să piardă din greutate. În lipsa timpului acordat pentru exerciții, nu vor apărea rezultate peste noapte. E nevoie de mai multă disciplină.

Câine

Câinele primește un dar prețios. O persoană la care nu se aștepta i-l va oferi și îi va promite că îi va schimba viața definitiv. Mare atenție la promisiuni, însă. Mai întâi testați omul din fața voastră.

Mistreț

Mistrețul va avea de pierdut dacă va mai sta în preajma unei persoane cu energie negativă. Aceasta nu o va atrage decât către fapte rele. Dacă își dorește o schimbare, atunci nativul trebuie să asculte de sfatul astrologilor. Se ivesc beneficii materiale, între timp.

ADVERTISEMENT