Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 23 decembrie. Schimbări de proporții pentru Iepure

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 23 decembrie. Toate zodiile se pregătesc azi să facă schimbări radicale pe toate planurile
22.12.2023 | 13:00
Zodiac chinezesc pentru sambata 23 decembrie Schimbari de proportii pentru Iepure
Ce îi așteaptă pe nativii Zodiacului Chinezesc la final de an Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Luna decembrie a fost destul de intensă pentru toți nativii. Pe final de an, astrele au pregătit schimbări radicale și provocări destul de intense pentru toate zodiile. Iată ce îi așteaptă pe nativii zodiacului chinezesc

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 23 decembrie. Câștiguri semnificative pentru Cocoș

Șobolan

Ai parte de o surpriză la care nu te așteptai. Este vorba despre un câștig financiar pentru care ai muncit multă vreme, dar de la care aproape că îți luasei gândul.

ADVERTISEMENT

Bivol

Azi trebuie să fii mai rațional ca niciodată. Unele situații au nevoie de implicarea ta 100% și faci orice pentru a nu-i dezamăgi pe cei din jur.

Tigru

Ultima perioadă a fost una destul de agitată, din toate punctele de vedere. Pe plan personal nimic nu merge bine și este posibil ca azi să pui punct unei relații toxice.

ADVERTISEMENT

Iepure

La locul de muncă, relațiile cu colegii de birou sunt mai tensionate ca niciodată. În încercarea de a face o impresie bună în fața superiorilor, vei ajunge să îți faci dușmani.

Dragon

După muncă și răsplată. Finalul de an vine pentru tine cu o mulțime de surprize. Azi vei afla ca în prima jumătate a anului 2024 vei putea să lucrezi de peste hotare, dintr-un loc absolut superb.

ADVERTISEMENT

Șarpe

În ultima vreme, ți-ai cam neglijat prietenii și apropiații. Din cauză că te-ai concentrat prea mult pe planul profesional, ai ajuns să pierzi multe persoane dragi.

Nativul Câine își ia adio de la partenerul de viață din ultimii ani

Cal

Azi, banii zboară din portofelul tău mai mult ca niciodată. Ești tentat să arunci cu finanțele în stânga și în dreapta, fără să gândești rațional. Fericirea materială de moment se va plăti mult mai târziu.

ADVERTISEMENT

Capră

Vrei să faci o impresie bună colegilor de la birou. Ai muncit mult, ba chiar ai preluat din atribuțiile celorlalți pentru a te integra mai bine. Gestul tău va fi destul de dur interpretat.

Maimuță

Azi, mai mult ca niciodată, simți nevoia unor conexiuni umane puternice. Izolarea din ultima vreme nu te-a liniștit deloc, ci, din contră, ți-a creat mai multe anxietăți.

Cocoș

Pentru tine, banii vin din toate părțile. Nu știi ce ai făcut să meriți un asemenea răsfăț financiar. Chibzuit, ca de obicei, vei pune tot câștigul într-un cont de economii.

Câine

Sfârșitul de an aduce pentru tine și sfârșitul unei relații. Nu este deloc plăcut să știi că stai lângă persoana nepotrivită. Pentru că vrei să evoluezi, este decis să pui punct o conexiuni toxice.

Mistreț

Pe final de an, ești mai egoist ca niciodată și pui propria persoană pe primul loc. Ignori complet nevoile celor din jur și tinzi să ridici un scut în jurul tău.

ADVERTISEMENT