Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 30 martie. Situație tulburătoare pentru Oaie

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 30 martie. Oaia are parte o situație tulburătoare, în timp ce Mistrețul e pregătit să facă o schimbare.
29.03.2024 | 13:00
Zodiac chinezesc pentru sambata 30 martie Situatie tulburatoare pentru Oaie
Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 30 martie. Sursă foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Conform zodiacului chinezesc, se anunță tensiuni în viața Tigrilor, sâmbătă, 30 martie. Nici Dragonul nu o duce chiar atât de bine în weekend. De cealaltă parte, Câinele va avea toate motivele să fie fericit.

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 30 martie. Iepurele e pe gânduri

Șobolan

Relaxează-te sâmbătă, 30 martie și fă planul de bătaie pentru săptămâna care urmează. De asemenea, încearcă să te mai pui și pe tine pe primul loc și să nu te gândești doar la nevoile celorlalți.

ADVERTISEMENT

Bivol

Cineva o să îți cam testeze limitele, sâmbătă, 30 martie. Nu răspunde cu aceeași monedă și mai bine retrage-te. Nu trebuie să dai explicații și de asemenea, nici nu trebuie să faci totul la comandă.

Tigru

Conform zodiacului chinezesc, te așteaptă o zi plină de tensiuni în familie. Nu puteți să vă puneți de acord în legătură cu anumite planuri, iar de aici pot să izbucnească certuri. Lasă de la tine de această dată, astfel încât să fie armonie.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ești pe gânduri. Ai avut parte de niște situații în săptămâna care a trecut, iar acum te gândești dacă ai fi putut face altceva. Trecutul e trecut, astfel că mai bine îți concentrezi atenția pe ceea ce poți face în viitor.

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 30 martie. Calul rezolvă o mare problemă

Dragon

Se strică niște planuri pe care le aveai stabilite de multă vreme, iar asta îți va schimba total starea de spirit. Privește partea bună, ai mai mult timp pentru tine, astfel că poți face și singur ceea ce îți place.

ADVERTISEMENT

Șarpe

O zi cu surprize pe plan amoros pentru tine. În peisaj ar putea apărea o persoană specială, alături de care poți începe o frumoasă poveste de dragoste. Lasă-te purtat de val, pentru că e momentul tău norocos.

Cal

Conform zodiacului chinezesc, reușești să rezolvi o mare problemă care te-a măcinat în ultima perioadă. Cel mai interesant e faptul că rezolvarea vine în urma unei întâlniri cu o persoane pe care o tot evitai.

ADVERTISEMENT

Oaie

O situație tulburătoare te va bulversa complet, sâmbătă, 30 martie. Conform zodiacului chinezesc, s-ar putea ca o persoană apropiată să te trădeze. Cel mai rău e faptul că vei afla asta dintr-o sursă neașteptată.

Conflicte pentru Cocoș

Maimuță

Evită să iei decizii pentru alții, pentru că tot tu vei avea de suferit. Încearcă să îi accepți pe cei din jurul tău așa cum sunt și de asemenea, mai ține cont și de părerile lor. Unii chiar s-ar putea să te uimească.

Cocoș

Conform zodiacului chinezesc, vei avea parte de niște conflicte legate de muncă. Nu îi poți convinge pe ceilalți de abilitățile tale, iar asta te macină enorm. Nu uita, oricând poți pleca dintr-un loc în care nu te simți apreciat.

Câine

Ai toate motivele să fii fericit, sâmbătă, 30 martie. Ai în jurul tău oameni care te apreciază, te simți bine și parcă toate lucrurile s-au aranjat în cazul tău. Profită de aceste momente, pentru că le meriți din plin.

Mistreț

Ești mai pregătit ca oricând să faci o schimbare pe plan personal. Poate vrei să îți schimbi locuința, ori poate vrei să te muți în străinătate. Nu mai cere păreri din toate direcțiile și fă doar ceea ce simți.

ADVERTISEMENT