Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 30 septembrie 2023. Dezamăgire pentru Bivoli

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 30 septembrie 2023. Bivolul va avea parte de o dezamăgire, iar Calul ajunge într-o situație interesantă.
29.09.2023 | 13:00
Zodiac chinezesc pentru sambata 30 septembrie 2023 Dezamagire pentru Bivoli
Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 30 septembrie 2023. Sursă foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Conform zodiacului chinezesc, se anunță o zi de sâmbătă plină pentru Iepure. Maimuța primește și ea niște răspunsuri, în timp ce Mistrețul poate avea parte de o călătorie complet neașteptată.

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 30 septembrie 2023. Tigrul poate pierde bani

Șobolan

Conform zodiacului chinezesc, ziua de sâmbătă aduce o serie de tensiuni în relația de cuplu pentru tine. E bine să rămâi calm și să comunici într-o manieră plăcută. Sigur găsiți o rezolvare împreună.

ADVERTISEMENT

Bivol

O să fii dezamăgit de o persoană în care aveai multă încredere. Poate un secret va fi dezvăluit, sau poate pur și simplu ești abandonat într-un moment important. Ia totul însă ca pe o lecție de viață.

Tigru

Conform zodiacului chinezesc, riști să pierzi niște sume importante de bani într-un context neașteptat. Mai bine ține de ei și evită orice tip de cheltuială neesențială în acest weekend.

ADVERTISEMENT

Iepure

O zi de sâmbătă destul de plină pentru tine. Vrei să stai și cu cei dragi, dar vrei să mai faci și lucruri pentru tine. Ai grijă cum îți organizezi timpul astfel încât să nu te epuizezi.

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 30 septembrie 2023. Șarpele e pus pe fapte mari

Dragon

Ai grijă la ce mesaje transmiți și în ce manieră. Unele lucruri pot ajunge în mod eronat la alte persoane. De aici se pot isca mici conflicte pe care sigur nu ți le dorești în acest weekend.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Ești pus pe fapte mari, dar cam uiți de tine. Nu trebuie să îi mulțumești pe toți, ci să te pui și pe primul loc. E o zi perfectă să înveți ceva nou sau să te relaxezi într-un loc special.

Cal

Ajungi într-o postură interesantă sâmbătă. Conform zodiacului chinezesc, întâlnești niște oameni din trecutul tău într-un context neașteptat. Va fi amuzant, dar și surprinzător ce se va întâmpla.

ADVERTISEMENT

Oaie

Dragostea bate la ușa ta, sâmbătă, 30 septembrie. Dacă ești singur, ai șansa să cunoști o persoană specială. Dacă ești într-o relație însă, s-ar putea să evoluați destul de rapid, în direcția pe care ți-o doreai.

Întâlnire emoționantă pentru Câine

Maimuță

Conform zodiacului chinezesc, o să primești în sfârșit niște răspunsuri pe care le căutai de multă vreme. Unii oameni nu sunt ceea ce par a fi, însă de abia acum vei afla și tu adevărul.

Cocoș

Încearcă să nu mai stai cu gândul la trecut. Sunt lucruri pe care nu mai poți să le rezolvi acum, așa că le poți da uitării. Ce poți să schimbi este însă prezentul, așa că mai bine trăiești în el.

Câine

Te așteaptă o întâlnire emoționantă. Conform horoscopului zilnic, o rudă îndepărtată apare în peisaj. Vei avea multe de învățat de la ea, astfel că se anunță o zi destul de constructivă pentru tine.

Mistreț

Fă-ți bagajele deja, pentru că te așteptă o călătorie interesantă. Partenerul tău de viață sau un prieten te vor surprinde cu o excursie fulger. Relaxează-te și încarcă-ți bateriile, pentru că meriți asta.

ADVERTISEMENT