Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 11-17 aprilie 2022. Bivolii își depășesc limitele

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 11-17 aprilie 2022: Bivolii prind o încredere uriașă în forțele lor și vor dovedi că sunt pe drumul cel bun, că pot învinge orice obstacol.
09.04.2022 | 11:00
Zodiac chinezesc pentru saptamana 1117 aprilie 2022 Bivolii isi depasesc limitele
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 11-17 aprilie 2022. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru săptămâna 11-17 aprilie 2022 aduce o depășire a limitelor pentru multe zodii. Bivolii sunt, de departe, cei care vor impresiona cel mai mult.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 11-17 aprilie 2022

Bivolii reușesc să își învingă multe dintre temerile pe care la aveau. Fac față unor situații complicate, pe care altădată nu știau cum să le gestioneze. Cât despre nativii Câine, aceștia recreionează tot traseul lor profesional și realizează la ce se pricep cel mai bine cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Șobolanii au o săptămână fantastică din punct de vedere amoros. De altfel, luna aprilie este pentru Șobolani una destul de bine, iar săptămâna care vine nu face excepție. Dragonii cântăresc anumite decizii luate în pripă în trecut și revin asupra lor.

Mistreții fac tot felul de giumbușlucuri și reușesc să strângă bani fix de unde nu se așteptau. Au un talent uriaș în a obține sume consistente pentru ideile lor. Cocoșii sunt și ei puși pe fapte mari, cu toate că vor întâmpina mici dificultăți cu colegii la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Caii din zodiacul chinezesc se reinventează. Descoperă că au tot felul de talente, de abilități nebăgate în seamă până acum. Oile traversează o perioadă un pic mai sensibilă. Sunt reticente la multe idei, chiar dacă vin spre binele lor.

Maimuțele se redefinesc

Maimuțele se redefinesc acceptându-și defectele. E o perioadă de tranziție pentru ele pentru ceva extraordinar ce urmează să aibă loc undeva în luna iulie.

ADVERTISEMENT

Tigrii scot asul din mânecă și vor câștiga o bătălie importantă. Dau dovadă de perspicacitate, de curaj, de înțelepciune. Șerpii își fac noi anturaje de prieteni și împărtășesc o serie de experiențe pe care le-au trăit, dar pe care abia acum le vor înțelege în adevărata lor esență.

Iepurii fac pact cu Diavolul pentru a trece puntea. Îi așteaptă multe provocări și sunt nevoiți să fie cu ochii în patru. Vor reuși să treacă de orice criză.

ADVERTISEMENT