Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 11-17 decembrie 2023. Cocoșii dau de greu

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 11-17 decembrie 2023. Cocoșii au o perioadă extrem de dificilă înainte de Crăciun. Ce pățesc?
09.12.2023 | 19:28
Zodiac chinezesc pentru saptamana 1117 decembrie 2023 Cocosii dau de greu
Zodiac chinezesc 11-17 decembrie 2023. Foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 11-17 decembrie 2023. Cocoșii au o perioadă extrem de complicată din mai multe puncte de vedere.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 11-17 decembrie 2023

Pentru Cocoși, următoarele șapte zile vor fi destul de dificile la capitolul bani, dar nici în dragoste nu stau bine. Încăpățânarea cu care au tratat anumite teme e urmată de un preț uriaș de plătit.

ADVERTISEMENT

Maimuțele și Dragomii au un destin comun în săptămâna ce vine. Cele două zodii vor descoperi niște lucruri interesante, vor intra în posesia unor adevăruri care le poate schimba viața radical, în bine. Se poate spune că dau peste un noroc chior.

Iepurii se pregătesc de un mic voiaj, undeva unde visau de mult să ajungă. Trebuie doar să își aleagă partenerul de călătorit cu care se simt confortabili și, evident, hainele pe care le pun în troller.

ADVERTISEMENT

Oile zodiacului chinezesc ajung la capătul puterilor. Așteaptă un răspuns important, care nu mai vine. Sunt deciși să o ia de la zero, ba chiar să renunțe de tot la un proiect în care au investit foarte mult suflet.

Șobolanii sunt fericiți

Zodiac chinezesc 11-17 decembrie 2023. Bivolii nu sunt în apele lor. Sunt cuprinși de melancolie. Se gândesc la perioadele în care erau tineri și aveau vise mari. Cei tineri, pe de altă parte, se gândesc cu groază la ce fel de viitor îi așteaptă.

ADVERTISEMENT

Șobolanii au motive de bucurie, căci între 11 și 17 decembrie primesc o serie de vești bune. Li se aprobă un proiect din care pot scoate bani frumoși. De asemenea, sunt dispuși să facă o schimbare și în stilul lor de viață și în garderobă.

Zodiac chinezesc 11-17 decembrie 2023. Tigrii și Șerpii sunt pe o pojghiță subțire de gheață în intervalul 11-17 decembrie 2023. Au de făcut tot felul de calcule și ceva nu iese la socoteală. Sunt nevoiți să facă niște împrumuturi pentru a ieși la liman cu banii.

ADVERTISEMENT

Câinii, Caii și Mistreții sunt puși în tot felul de situații inedite, unele în premieră în viața lor. Au de făcut o alegere importantă, fiecare dintre cele trei zodii în câte un sector vital.

 

ADVERTISEMENT