Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 11-17 ianuarie 2021. Șerpii și Caii pierd putere

10.01.2021 | 11:35
Zodiac chinezesc pentru saptamana 1117 ianuarie 2021 Serpii si Caii pierd putere
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 11-17 ianuarie, a doua din anul 2021, Șerpii și Caii vor începe să piardă puncte importante la capitolul imagine publică și implicit puterea pe care credeau că o aveau.

Este o săptămână plină de suișuri și coborâșuri din punct de vedere astrologic, așa că multe semne zodiacale trebuie să fie foarte atente în primul rând la cum se raportează la ceilalți și mai apoi la cum se exprimă de față cu toți.

ADVERTISEMENT

Șerpii și Caii au cel mai mare risc de a pierde din cauza lucrurilor care se descoperă despre ei. Lipsa sincerității la un moment dat poate veni acum pentru ei ca o notă de plată, iar factura e usturătoare. Pentru unii s-ar putea încheia cu totul o epocă.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 11-17 ianuarie 2021

Maimuțele sunt destul de grijulii cu cei din jur în perioada următoare și fac tot felul de demersuri pentru a se asigura că nu există pericole pentru cei dragi.

ADVERTISEMENT

Câinii au o săptămână înecată în tristețe. Fie le e dor de cineva sau de ceva, fie pur și simplu pandemia își va pune amprenta asupra lor din punct de vedere psihologic. Simt nevoia să se descătușeze cumva și nu știu cum s-o facă.

Cocoșii poartă discuții despre o posibilă mărire salarială, dar rămân cu buzele umflate, în timp ce Tigrii reușesc să se trezească cu bani în plus în buzunare la final de săptămână.

ADVERTISEMENT

Mistreții devin paranoici

Mistreții au tot felul de gânduri paranoice din cauza anumitor mesaje pe care le înțeleg prost din partea anumitor prieteni, iar Bivolii prind putere și fac o schimbare importantă în viața lor, poate chiar una de domiciliu.

Oile din zodiacul chinezesc petrec mai toată săptămâna cu persoana iubită, iar Șobolanii vor să fie mai degrabă singuri, să-și pună ordine în gânduri.

ADVERTISEMENT

Dragonii fac curățenie în lista lor de prieteni, iar Iepurii s-ar putea să înceapă o etapă nouă a vieții lor. Sunt avantajați mai ales Iepurii tineri care vor să studieze ceva nou.

 

ADVERTISEMENT