Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 15-21 ianuarie 2024. Maimuțele sunt în culmea fericirii

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 15-21 ianurie 2024. Maimuțele sunt în culmea fericirii, iar Caii dau de tot felul de persoane rele.
14.01.2024 | 14:25
Zodiac chinezesc pentru saptamana 1521 ianuarie 2024 Maimutele sunt in culmea fericirii
Zodiac chinezesc săptămâna 15-21 ianuarie 2024. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 15-21 ianuarie 2024. Care sunt cele mai avantajate semne ale horoscopului asiatic și cine trebuie să aibă maximă atenție la obstacole?

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 15-21 ianuarie 2024

Maimuțele au o săptămână de vis. Își recuperează multe din obiceiurile benefice de la care au făcut o pauză. Adoptă un nou stil de viață și vor cunoaște persoane interesante prin intermediul noilor lor pasiuni.

ADVERTISEMENT

Caii, în schimb, n-au zile tocmai grozave. Dau de tot felul de persoane răutăcioase, oameni negativiști care le strică zenul. Mistreții, pe de altă parte, împart numai zâmbete și sfaturi bune în jur.

Zodiac chinezesc 15-21 ianuarie. Sunt foarte prietenoși cu toată lumea, extrem de săritori pentru cei care au nevoie de sfaturile lor. Au parte de câteva zile în care toată bunătatea lor va fi răsplătită de acolo, de sus.

ADVERTISEMENT

Șerpii sunt în formă maximă, doar că trebuie să aibă grijă la efortul fizic pe care îl depun. Nu le e recomandat să exagereze cu mișcarea, cu toate că se simt capabili să mute și munții din loc. Există riscuri de accidentări.

Cocoșii și Bivolii vor fi la cuțite cu persoanele de la locul de muncă. Dacă persoanele născute în aceste două zodii își unesc forțele la job, s-ar putea ca întregul birou să tremure, să iasă de-o mică revoluție.

ADVERTISEMENT

Oile, pericole la drumuri lungi!

Iepurii și Tigrii sunt cu gândul la cineva pe care au cunoscut recent, o persoană despre care nu știu mare lucru și sunt gata să o investigheze. Dragostea se cuibărește în inima lor și astrele îi anunță, în premieră, că februarie va fi o lună în care multe dorințe vor deveni realitate pe plan amoros.

Zodiac chinezesc 15-21 ianuarie. Câinii sunt preocupați de problemele de sănătate ale celor din jur, dar nu au de ce să își facă griji. Pun mereu răul înainte și asta le strică starea. Vor vedea, la final de săptămână, că au fost din nou paranoici.

ADVERTISEMENT

Dragonii și Șobolanii au o perioadă de redescoperire a propriilor lor talente și crezuri. Se ocupă de ei mai mult, se autoanalizează.

Sunt zile bune pentru cei care au în minte proiecte mari, de anvergură. Oile sunt sfătuite să evite deplasările pe distanțe foarte mari. Apar întârzieri și pericole la drum pentru ele!

 

ADVERTISEMENT