Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 15-21 mai 2023. Bivolii și Dragonii dau de greutăți uriașe

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 15-21 mai 2023: Bivolii și Dragonii n-au o perioadă tocmai strălucită. Vin vremuri grele.
13.05.2023 | 16:30
Zodiac chinezesc pentru saptamana 1521 mai 2023 Bivolii si Dragonii dau de greutati uriase
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 15-21 mai 2023. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 15-21 mai 2023. Pentru Bivoli și Dragoni, vin șapte zile extrem de complicate, mai ales pe plan profesional.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 15-21 mai 2023

Bivolii și Dragonii sunt nevoiți să își adune absolut toate forțele, chiar dacă de multe ori se vor simți istoviți de energie. Pentru acești nativi, problemele de la muncă se amplifică, iar ei se trezesc în situații din care se poate ieși doar cu nervi și scandal. Anduranța e cuvântul de ordine pentru ei!

ADVERTISEMENT

Maimuțele au o perioadă ceva mai benefică față de ultimele săptămâni. Reușesc să se facă remarcate cu ideile lor geniale. Unele pot primi bani pentru imaginația lor. Cineva le dorește aproape într-un proiect cu bătaie lungă.

Șerpii sunt bine primiți în casa unei persoane importante. Fac o impresie neașteptat de bună. Viața lor se poate schimba radical mai ales de miercuri încolo.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc săptămâna 15-21 mai 2023. Tot miercuri pare a fi o zi benefică și pentru Iepuri și Tigri. Acești nativi așteaptă de ceva timp niște răspunsuri la probleme care au atârnat greu de capul lor. Vor avea parte de surprize la care nu visau!

Șobolanii recunosc anumite greșeli făcute în trecut. Vor să își îndrepte karma, să facă un pas în spate, să se împace cu ei înșiși, în primul rând. Au multe lecții de învățat în continuare.

ADVERTISEMENT

Oile din zodiacul chinezesc se răsfață, căci au motive de bucurie din plin. În urma lucrurilor bune pe care le primesc marți și miercuri, Oile s-ar putea să plănuiască, din scurt, o vacanță de neuitat. Așadar, weekend-ul va fi petrecut în deplasare, poate chiar pe meleaguri străine!

Mistreții fac schimbări în abordarea problemelor

Cocoșii renunță la anumite obiceiuri care le-au cam pus în pericol sănătatea până acum. Au parte de sprijin din partea celor din jur în decizia de a-și schimba complet viața.

ADVERTISEMENT

Câinii și Caii din zodiacul chinezesc trebuie să ofere mai multe dovezi de iubire, să fie mai prezenți în viețile oamenilor cu care împart casa. Nu ar strica să își mai surprindă partenerul din când în când, cu câte un cadou.

Zodiac chinezesc săptămâna 15-21 mai. Mistreții analizează cu atenția toate resursele financiare de care dispun în vederea unor realizări pe care vor să le bifeze. Se schimbă niște paradigme, treptat.

 

ADVERTISEMENT