ADVERTISEMENT
Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 31 mai – 6 iunie 2021. Încep problemele pentru Bivoli

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 31 mai - 6 iunie 2021: vor începe problemele pentru Bivoli. Perioada care urmează le va schimba complet planurile.
Autor: Dan Suta | 29.05.2021 | 15:37
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 31 mai - 6 iunie 2021. Încep problemele pentru Bivoli
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 31 mai - 6 iunie 2021. Foto: welcometochina.com.au

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, pentru săptămâna 31 mai – 6 iunie 2021, Bivolii vor avea parte de tot felul de provocări care mai grele, mai ales pe plan sentimental.

ADVERTISEMENT

Bivolii trebuie să se pregătească pentru o săptămână destul de complicată. Vor primi reproșuri din toate părțile. Cel mai sensibil sector este cel sentimental. Unii riscă să spună stop unei povești de iubire.

Dragonii sunt prinși cu treabă de luni până duminică. În mijlocul săptămânii, miercurea sau joia, ar putea primi niște oferte interesante de călătorie în locuri în care își doreau de mult să ajungă.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 31 mai – 6 iunie 2021

Șerpii fac tot felul de eforturi să se integreze în anumite cercuri, dar nu le iese. Poate că trebuie să încerce să fie naturali, să nu mai joace teatru ca să fie pe placul celorlalți.

ADVERTISEMENT

Șobolanii reușesc să se redreseze din punct de vedere financiar, ba chiar îi uimesc pe toți. Au parte de momente care mai de care mai interesante în perioada următoare.

Caii din zodiacul chinezesc nu sunt tocmai pregătiți pentru anumite schimbări. Vor încerca să facă față situațiilor neplăcute din viața lor cu sprijinul celor dragi.

Câinii devin extrem de romantici. Unii ar putea să prindă curaj și să facă pasul de care se fereau până acum.

ADVERTISEMENT

Mistreții studiază mult în perioada următoare. Descoperă noi pasiuni și se focusează pe lucruri față de care nu manifestau niciun interes până acum. Ar putea să descopere că sunt perfecți pentru un anumit domeniu de activitate.

Iepurii duc greul familiei în săptămâna 31 mai – 6 iunie 2021. În cârca lor cad toate sarcinile. Trebuie să se miște repede și eficient.

ADVERTISEMENT

Tigrii nu au răbdare, Oile își schimbă stilul de viață

Cocoșii poartă anumite dialoguri care le pot deschide și mai mult mintea. Sunt puși în fața unor situații unde e nevoie de un psihic puternic.

Oile renunță la anumite obiceiuri nocive și își schimbă complet stilul de viață. Dau de oameni care au aceleași preocupări ca ele, iar asta le va ajuta foarte mult să nu se abată de la noul lor drum.

ADVERTISEMENT

Maimuțele intră într-o perioadă a transformării, a regenerării spirituale. Ele sunt cele care se schimbă cel mai mult, cele pentru care vara vine cu surprize spectaculoase.

Tigrii au o săptămână de foc. Se lovesc de câteva probleme birocratice și vor sta foarte prost la capitolul răbdare. Totul va fi contracronometru pentru ei.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!