Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 16 februarie 2024. Bivolii se desprind de trecut 

Zodiac chinezesc. Ce prevestesc astrologii pentru vineri, 16 februarie 2024. Cum și de ce Bivolii se desprind de trecut?
15.02.2024 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru vineri 16 februarie 2024 Bivolii se desprind de trecut
Predicții ale zodiacului chinezesc. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Vrei să afli ce ți-au rezervat astrele din zodiacul chinezesc? Finalul de săptămână se anunță a fi unul plin de surprize și de… disconfort. Cu toate acestea, satisfacțiile de la final de zi vor fi unele pe măsura implicării tale în sarcinile cotidiene.

Cum va fi ziua de vineri, 16 februarie 2024, pentru toți nativii?

Șobolan

Un pic mai deschiși față de persoanele din jurul vostru și veți fi înțeleși mai bine. Altfel, nimeni nu vă bagă în seamă și nu vă poate înțelege așa cum visați. Este nevoie de o schimbare rapidă, chiar din acest moment.

ADVERTISEMENT

Bivol

Bivolii se vor simți copleșiți de probleme la final de săptămână, dar în urma unui dialog cu cineva apropiat vor constata că încă sunt ancorați în trecut și că au nevoie de mai multă odihnă decât de obicei.

Tigru

O minte ageră. Veți fi un umăr de sprijin vineri pentru multe persoane. Acestea vor dori să-și spună ofurile, dar constatați că voi vă încărcați negativ și că nu procedați bine. Dacă sunteți un nativ singur, s-ar putea să vă găsiți sufletul pereche.

ADVERTISEMENT

Iepure

Iepurele va fi extrem de harnic. Toată ziua va alerga în stânga și în dreapta pentru a întinde o mână de ajutor cuiva apropiat. Iepurele va fi răsplătit la final de zi cu ceva unic. Nu trebuie să spună nimănui.

Dragon

Dragonul se va lăsa de un viciu. Este un pas foarte important pentru o schimbare legată de sănătatea lui. Dragonul va demonstra tuturor că poate face orice în viață, în pofida aparențelor.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Șarpele dă din casă. Va împărtăși unei colege de serviciu tot ceea ce a auzit pe neașteptate la locul de muncă, dar mare atenție dacă sunteți sub acest semn zodiacal, căci riscați să fiți trădat.

Cal

Calul va depăna amintiri cu cei dragi. Va râde cu poftă și se va cinstit cu ceva delicios la final de zi. Un membru al familiei a pregătit un deliciu culinar deosebit. Calul trebuie să aibă grijă la cantități.

ADVERTISEMENT

Capră/Oaie

Capra se va lăsa pe sine și va cumpăra cuiva drag un bun pe care și l-a dorit enorm. Deși resursele financiare ale Caprei nu vor fi cele mai mari, ea va demonstra ce suflet mare are, comparativ cu restul.

Maimuță

Maimuța fi foarte deschisă unei noi relații. A petrecut prea mul timp singură și a realizat că singurătatea nu-i făcea bine. Maimuța va experimenta sentimente unice și realizează că are alături un partener/pe măsură.

Cocoș

Cocoșul se vaită prea mult de probleme. Acestea, de altfel, sunt inevitabile , iar Cocoșul va reuși  să înțeleagă asta în timpul unei drumeții de munte. Va realiza și că este fix acolo unde și-a imaginat.

Câine

Câinele simte că trebuie să rezolve o problemă legată de finanțele sale. Și-ar mai putea găsi un loc de muncă, totodată, dar crede că este prea obositor. În cele din urmă, va lua o hotărâre foarte importantă.

Mistreț

Mistrețul va da mult randament la final de zi, la  muncă. Își va da seama, totodată, că nu va reuși să facă anumite sarcini dacă nu lucrează mai întâi cu el. Mistrețul se va bucura de o popularitate foarte mare.

ADVERTISEMENT