Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 20 august 2021. Bivolii pot începe o nouă relație

Fanatik vă aduce zodiacul chinezesc pentru vineri, 20 august. Bivolii au șanse să înceapă o nouă relație
19.08.2021 | 14:32
Zodiac chinezesc pentru vineri 20 august 2021 Bivolii pot incepe o noua relatie
Zodiac chinezesc pentru vineri, 20 august 2021. Bivolii pot începe o nouă relație Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Astrologii din Orient anunță că ziua va fi una favorabilă pentru afaceri sau negocieri. Întâlnirile pot avea rezultate bune, iar colaborările sau investițiile au șanse să fie de succes.

Sunt anunțate schimbări și în viața personală a unor nativi, dar și prin buzunarele unora. În plus, unele semne zodiacale au parte de evenimente sociale.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru vineri, 20 august 2021, pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Ziua aduce posibilitatea demarării unei afaceri, pe cont propriu sau în colaborare cu un apropiat. Este o perioadă favorabilă pentru astfel de lucruri, iar avantajele financiare pot fi însemnate.

Bivol

Vin vești bune în plan personal. Sunt multe șanse să întâlnești un om, care îți atrage atenția în mod deosebit. Ar putea să înceapă o nouă relație, iar totul va merge în direcția potrivită.

ADVERTISEMENT

Tigru

Ți s-a propus să faci o investiție și nu ești chiar convins că este cea mai bună idee. Ai putea să ceri sfatul cuiva care se pricepe la astfel de lucruri.

Iepure

Ziua aduce drumuri multe. Ai de rezolvat multe sarcini, atât la locul de muncă, cât și în plan personal. Se simte oboseala, dar vei avea parte de zile libere, pentru a-ți recupera forțele.

ADVERTISEMENT

Dragon

Abia aștepți să scapi de muncă, te așteaptă o reuniune cu prietenii. Se anunță distracție și voie bună.

Șarpe

Ai parte de un câștig financiar însemnat. Sunt niște bani la care nu te aștepti, poate un câștig la un concurs sau o recompensă la locul de muncă. Ai putea să sărbătorești printr-o escapadă de weekend.

ADVERTISEMENT

Cal

Ai primit o invitație la un eveniment social, poate o nuntă, un botez sau o petrecere corporate. Ai șansa să revezi mulți oameni, te deconectezi de la stresul cotidian și ai parte de distracție și voie bună.

Capră/Oaie

Ești pe drumuri mai toată ziua. Trebuie să rezolvi niște probleme birocratice, să obții documente sau semnături și îți vor lua mult timp. Oboseala se va face simțită.

Maimuță

Ziua aduce multe cheltuieli, iar starea financiară te îngrijorează. Ar fi bine să încerci să iei o decizie, poate să îți cauți un alt loc de muncă, să negociezi un salariu mai mare sau să îți iei un al doilea job.

Cocoș

Nu e cea mai bună perioadă în ceea ce privește viața personală. Problemele din cuplu s-ar putea rezolva dacă-ți convingi partenerul să aveți o discuție deschisă și să faceți, amândoi, un compromis.

Câine

Ai mici probleme de sănătate și trebuie să-i treci pragul medicului. E foarte important să ajungi, așa că faci toate eforturile pentru a scăpa de griji. Poate îți iei o zi liberă sau pleci mai devreme de la locul de muncă.

Mistreț

Scapi de muncă în timp record. E o zi plină, trebuie să te miști repede. Ai de făcut bagaje, te pregătești pentru o călătorie, pentru o vacanță, iar acest lucru îți dă și multă energie. Vei termina totul cu ușurință.

ADVERTISEMENT