Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 31 decembrie 2021. Maimuța primește niște răspunsuri

Zodiac chinezesc pentru vineri, 31 decembrie 2021. Ultima zi din an vine cu provocări pentru o parte dintre nativi, în timp ce alții vor primi un răspuns pe care îl așteaptă de ceva vreme.
30.12.2021 | 14:40
Zodiac chinezesc pentru vineri 31 decembrie 2021 Maimuta primeste niste raspunsuri
ADVERTISEMENT

Marii înțelepți din Orient anunță că unii nativi au o zi plină. Reușesc să-și termine toate treburile și au timp și de odihnă înainte de petrecerea de Revelion.

Alții primesc vești de la persoane dragi dar și răspunsuri la problemele care îi macină.

Zodiac chinezesc pentru vineri, 31 decembrie 2021. Maimuța primește niște răspunsuri

Șobolan

Aveți o zi extrem de bună și reușiți să duceți la bun sfârșit într-un timp scurt toate sarcinile pe care le aveți. S-ar putea să aveți o mică discuție în contradictoriu cu partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

Bivol

Este posibil să primiți o veste neplăcută și să vă schimbați programul. Chiar dacă reacționați cu calm, persoana de lângă voi nu este foarte mulțumită.

Tigru

Trebuie să fiți prudenți. Este posibil să aveți discuții mai aprinse cu parteneri, colaboratori. Ocupați-vă puțin și de voi și pregătiți-vă pentru petrecere.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ocupați-vă de îndatoririle voastre și nu vă amestecați în lucruri care nu vă privesc. S-ar putea ca o persoană din trecut să revină în viața voastră și să nu știți cum să reacționați.

Dragon

Vă așteaptă o zi liniștită pe care o puteți petrece alături de persoanele dragi. În cazul în care sunteți singuri și vă place cineva, este cel mai bun moment să purtați o discuție și să-i spuneți ce simțiți.

ADVERTISEMENT

Șarpe

În prima parte a zilei ocupați-vă de lucruri care vă fac plăcere. S-ar putea să primiți o sumă de bani și să mergeți să faceți ultimele cumpărături. Dacă nu, apelați la rezerve.

Cal

În casă se anunță o atmosferă puțin mai tensionată. Încercați să vă controlați reacțiile și ascultați ce au de spus și celelalte persoane. Începeți să vă faceți unele planuri pentru 2022.

ADVERTISEMENT

Capră/Oaie

Sunteți într-o stare de spirit foarte bună și se pare că îi veți molipsi și pe cei din jur. Unii s-ar putea să pornească la drum. Aveți grijă să nu uitați acasă lucruri importante.

Maimuță

O persoană de care nu mai știți nimic de multă vreme s-ar putea să vă contacteze. Veți găsi răspunsuri la probleme care vă frământă de mai multă vreme.

Cocoș

Vă întâlniți cu rude, persoane apropiate și aflați tot felul de informații care s-ar putea să vă fie utile în următoarele săptămâni. O propunere de la un partener vă pune pe gânduri.

Câine

Este o zi prielnică pentru cumpărături, dar nu cheltuiți fără rost doar pentru a impresiona pe cineva. Spre seară aveți parte de momente plăcute alături de cei dragi.

Mistreț

A venit momentul să vă relaxați. Lăsați treburile pentru o altă zi. Încă aveți timp să decideți unde veți petrece noapte dintre ani. Nu duceți lipsă de invitații.

ADVERTISEMENT