Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 8 martie 2024. Șobolanul atrage banii ca un magnet

Zodiac chinezesc pentru vineri, 8 martie 2024. Răbdarea Tigrilor va fi testată la maxim, iar nativul Câine este blocat în trecut.
07.03.2024 | 14:30
Zodiac chinezesc pentru vineri 8 martie 2024 Sobolanul atrage banii ca un magnet
Horoscop chinezesc pentru vineri, 8 martie 2024. Ce au pregătit astrele pentru toți nativii. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru vineri, 8 martie 2024. Unii nativi vor avea parte de surprize plăcute, în timp ce alții vor fi în discuții aprinse cu familia. Zodiile care vor să facă anumite schimbări pe plan profesional vor profita din plin de această zi. Iată ce au pregătit astrele pentru ziua de 8 martie.

Zodiac chinezesc pentru vineri, 8 martie 2024. Tigrul este pus la încercare

Șobolan

Banii vin la tine fără să depui prea mult efort. După ce ai muncit ani buni, acum ajungi să culegi roadele eforturilor tale. Mare grijă, însă, ce alegi să faci cu banii.

ADVERTISEMENT

Bivol

Responsabilitățile de la locul de muncă te copleșesc. Nu știi să spui nu și ajungi să preiei și din responsabilitățile celor din jur. Nu este exclus ca, la un moment dat, să fii predispus erorilor.

Tigru

Vei fi pus în anumite conjuncturi sociale care îți vor testa răbdarea la maxim. Chiar dacă nu este punctul tău forte, le arăți tuturor că te poți descurca și în situații mai dificile.

ADVERTISEMENT

Iepure

Dacă vrei să faci investiții azi, ai face bine să te gândești de două ori înainte. Nu este deloc un moment bun de a cheltui banii și nici de a-ți face planuri de durată.

Dragon

Certurile sunt la ordinea zilei între tine și partenerul de viață. Simți că nimic nu mai merge bine și iei în calcul o posibilă despărțire. S-ar putea să regreți această decizie pe viitor.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Dai dovadă de creativitate, iar cei din jurul tău apreciază asta. Vei primi propuneri mărețe și nu este exclus să fii implicat într-un proiect de anvergură.

Zodiac chinezesc pentru vineri, 8 martie 2024. Nativul Capră este mai sincer ca niciodată

Cal

După lungi tatonări, ai ajuns la concluzia că sufletul pereche se află chiar lângă tine. Decizi să acorzi o nouă șansă iubirii și constați că este cea mai bună decizie pe care ai luat-o în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Capră

Nu vrei să te mai abții și alegi să spui lucrurilor pe nume. Le atragi atenția colegilor atunci când te deranjează ceva și pui punctul pe i. Comportamentul tău s-ar putea să îi surprindă pe mulți.

Maimuță

Orice ai face, trebuie să ții de bani mai mult ca niciodată. Ești tentat să cheltui sume uriașe pe unele mofturi. Fericirea de moment nu este o alegere prea inspirată.

Cocoș

Înainte de a emite păreri, ai face bine să asculți și alte puncte de vedere. În acest fel, vei vedea că unele persoane chiar au idei bune și nici nu îți vor răul.

Câine

Trecutul nu îți dă deloc pace. Te gândești mereu la anumite decizii pe care le-ai luat în urmă cu mulți ani. În continuare, crezi că unele dintre ele sunt responsabile pentru ceea ce ți se întâmplă în prezent.

Mistreț

Alegi să petreci din ce în ce mai mult timp cu cei dragi. Îți dai seama că energia lor pozitivă te molipsește și simți că poți face totul mult mai bine.

ADVERTISEMENT