Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 8 septembrie 2023. Dezamăgiri pentru Dragon

Zodiac chinezesc pentru vineri, 8 septembrie 2023, pentru fiecare semn zodiacal în parte. Ce au rezervat astrele pentru nativi.
07.09.2023 | 14:36
Zodiac chinezesc pentru vineri 8 septembrie 2023 Dezamagiri pentru Dragon
Zodiac chinezesc pentru vineri, 8 septembrie 2023. Sursa foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Marii înțelepți din Orient au pregătit zodiacul chinezesc pentru vineri, 8 septembrie 2023. Unii nativi trebuie să se concentreze doar pe cele mai importante proiecte ale zilei, alții îi influențează pozitiv pe cei din jurul lor.

Zodiac chinezesc pentru vineri, 8 septembrie 2023, pentru fiecare nativ în parte

Șobolan

Este ușor pentru tine să intri și să ieși din diferite grupuri sociale astăzi. Fă un efort pentru a-i cunoaște pe alții. Vei fi surprins să observi cât sunt de deschiși, de fapt, să-ți asculte poveștile și să-ți urmeze sfaturile.

ADVERTISEMENT

Bivol

Concentrează-te pe un proiect care necesită toată atenția ta astăzi și lasă orice altă idee deoparte. Seara este rezervată relaxării, nu te complica să cauți ceva special de făcut. Păstrează lucrurile simple și bucură-te de finalul de săptămână.

Tigru

Extinde-ți orizonturile astăzi. Citește o carte interesantă, uită-te la un documentar sau încearcă să gătești un nou fel de mâncare. Te vei simți mult mai bine după ce vei încerca ceva nou, arată acest zodiac chinezesc de vineri, 8 septembrie 2023.

ADVERTISEMENT

Iepure

Acordă-i unei persoane dragi toată atenția ta astăzi. Poate că a existat între voi o situație care v-a îndepărtat, iar acum este momentul să o rezolvi. Abordează problema și găsiți o soluție.

Dragon

Faci totul cu inima deschisă astăzi, dar rezultatele s-ar putea să nu fie atât de grozave. Unii oameni se dovedesc a fi total diferiți de imaginea pe care o afișează și o să fii dezamăgit. Fii pregătit pentru asta.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Dacă situația ta emoțională din ultima vreme ți s-a părut un adevărat roller coaster, este timpul să renunți o dată pentru totdeauna la oamenii și la relațiile care te rănesc. Lasă drama în urmă și adaugă puțină liniște vieții tale, spune zodiacul chinezesc de vineri, 8 septembrie 2023.

Cal

Asigură-te că noile persoane care intră în viața ta îți merită încrederea. Ești destul de deschis, dar nu toată lumea ar trebuie să cunoască cele mai profunde gânduri ale tale. Testează-ți potențialii prieteni înainte.

ADVERTISEMENT

Câinele trebuie să evite bârfa

Capră/ Oaie

S-ar putea să fii pus în postura de terapeut pentru un prieten care trece printr-o perioadă dificilă. Nu îl menaja, spune-i adevărul, dar fii în continuare amabil și înțelegător, pentru a nu-l determina să-și ascundă emoțiile.

Maimuță 

Când argumentul cuiva este suficient de bun, este ușor să crezi ceva, dar asta nu înseamnă că ar trebui să ai încredere oarbă. Investighează de unul singur până ajungi la miezul problemei, spune zodiacul chinezesc de vineri, 8 septembrie 2023.

Cocoș

E timpul pentru o schimbare, nu te mai poți păcăli singur. Ceea ce vrei să realizezi se poate face, dar trebuie să te pui serios pe treabă. Este nevoie de puțină dedicare, dar tu știi cel mai bine că merită.

Câine 

Nu exagera astăzi. Să înfrumusețezi lucrurile este ceva, dar minciuna înflorită nu este deloc acceptată. Asigură-te că îți vezi de treaba ta și nu răspândești informații greșite mai departe.

Mistreț

Dacă cineva vine la tine pentru un sfat, nu înseamnă că trebuie să-i dai toate răspunsurile. Uneori este bine se le arăți oamenilor că toată lumea este confuză uneori și că își pot găsi singuri soluțiile potrivite.

ADVERTISEMENT
"Şi-au ales locul, nu s-au dus la întâmplare". Două fete de 15 ani au murit după ce s-ar fi aruncat de pe un turn, în Hunedoara. Una dintre ele ar fi lăsat un bilet de adio
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din...
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din lumea sportului
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Irina Loghin apariție surprinzătoare la 84 de ani. Fotografie în costum de baie
Irina Loghin apariție surprinzătoare la 84 de ani. Fotografie în costum de baie
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate...
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate spune că l-a lovit norocul
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română