Life

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 7 – 8 august 2021. Unii nativi au parte de relaxare

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 7 – 8 august 2021. Află care este mesajul marilor înțelepți din Orient pentru fiecare zodie.
06.08.2021 | 15:00
Zodiac chinezesc pentru weekendul 7  8 august 2021 Unii nativi au parte de relaxare
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 7 – 8 august 2021. Unii dintre nativi se bucură de relaxare și clipe de neuitat. Află care sunt previziunile pentru fiecare semn zodiacal.

Zodiac chinezesc: weekend-ul 7 – 8 august 2021, pentru fiecare nativ în parte

Șobolan

Petreci mai mult timp alături de cei dragi, mai ales că ai avut o săptămână plină. Profită de aceste momente și organizează o ieșire sau o excursie într-un loc liniștit.

ADVERTISEMENT

Bivol

Nu poți renunța la muncă nici la final de săptămână, dar trebuie să-ți faci timp și pentru tine. Primești o propunere de a pleca într-o scurtă excursie și ar trebui să accepți și să lași deoparte grijile.

Tigru

Îți petreci timpul alături de persoanele apropiate, dar încerci, totodată, să duci la bun sfârșit unele treburi pe care le-ai lăsat pe ultima sută de metri. Încearcă să nu lucrezi prea mult și să te relaxezi.

ADVERTISEMENT

Iepure

Încerci activități noi, poate îți găsești un nou hobby sau un job în paralel cu cel actual. Vrei să ai niște bani în plus și poate îi vei câștiga dintr-o activitate care îți place.

Dragon

Încerci să rezolvi lucrurile cu care ai rămas în urmă săptămâna aceasta. Nu sunt foarte multe, dar simți nevoia să te odihnești. Poate ceri ajutorul cuiva ca să termini mai repede ce ai de făcut.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Ai planuri alături de persoana iubită sau de prieteni și plecați într-o scurtă excursie. Este momentul perfect să ieși din rutină, mai ales că te-ai concentrat doar pe muncă în ultima vreme.

Cal

Primești o veste bună și ai motive de bucurie alături de persoanele dragi. Poate fi vorba de viața sentimentală sau profesională. Orice ar fi, este o adevărată surpriză pentru tine.

ADVERTISEMENT

Capră/ Oaie

Vrei să încerci lucruri noi, să descoperi un nou hobby pe care l-ai putea practica în timpul liber. Ar trebui să faci mai mult activități în acest sfârșit de săptămână ca să știi ce ți-ar plăcea.

Maimuță

Lucrurile merg bine în plan amoros și petreci timp într-un loc special alături de partener. Dacă nu ai o relație, e șansa ta să întâlnești pe cineva cu care să formezi o legătură.

Cocoș

Vrei doar să te relaxezi și să uiți de muncă și de alte griji, chiar și pentru puțin timp. Oboseala te-a ajuns din urmă și ar fi bine să te odihnești sau să te rezumi la hobby-urile tale, nu la muncă.

Câine

Îi faci pe plac cuiva și mergeți împreună într-o plimbare. Descoperi locuri noi și poate întâlnești persoane cu care să ai relații de prietenie de durată.

Mistreț

Cineva îți propune să începi o colaborare nouă și ar fi bine să accepți, mai ales că ți-ar putea aduce câștiguri considerabile și o reputație bună.

ADVERTISEMENT