Life

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 24 – 25 iulie 2021. Vești bune pentru Bivoli

FANATIK vă aduce zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 24 - 25 iulie 2021. Bivolii vor primi vești bune
24.07.2021 | 14:34
Zodiac chinezesc pentru weekendul 24  25 iulie 2021 Vesti bune pentru Bivoli
ADVERTISEMENT

Astrologii din Orient anunță că sfârșitul de săptămână vine cu bună dispoziție pentru unii nativi. Au loc petreceri sau reuniuni familiale, iar distracția este asigurată.

Unele semne zodiacale vor avea parte de provocări. Sunt diverse întâmplări care necesită implicare, lămuriri sau explicații, poate chiar decizii radicale.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 24 – 25 iulie 2021 pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Sfârșitul de săptămână se anunță unul relaxant. Mica evadare din cotidian, aerul curat și oamenii dragi sunt tot ce aveai nevoie pentru a-ți încărca bateriile.

Bivol

Vin vești bune în plan financiar. O colaborare, în paralelel cu locul de muncă, are rezultate foarte bune. Sunt multe șanse ca noua afacere să fie aducă câștiguri însemnate. Sunt motive de sărbătoare, iar oamenii apropiați se reunesc pentru a o face cum se cuvine.

ADVERTISEMENT

Tigru

Ai parte de mai multe drumuri, iar acest lucru te va obosi puțin. În schimb, ai șansa să revezi unii oameni. Îți era dor de ei și abia așteptai să mai stați la povești.

Iepure

Ai multe treburi de rezolvat pe acasă. Ai rezervat acest sfârșit de săptămână pentru a le pune la punct pe toate. Ai grijă să-ți rezervi suficient timp pentru odihnă, te așteaptă o săptămână plină.

ADVERTISEMENT

Dragon

Liniștea și pacea familială îți sunt tulburate de vizita unor rude apropiate. Totul se transformă în zarvă și agitație, dar vă bucurați să petreceți timp cu oamenii dragi. E posibil să planificați și o ieșire pe undeva.

Șarpe

Weekend-ul aduce unele îngrijorări. Starea de sănătate a unui om apropiat nu pare să fie tocmai bună. Te străduiești să-l faci să spună ce îl supără, dar nu ai prea mult succes. Trebuie să faci un efort pentru a-l convinge să meargă la medic.

ADVERTISEMENT

Cal

Nu ai planuri deosebite pentru timpul liber din weekend, dar partenerul de viață găsește ceva de făcut. Te va plimba prin magazine, chiar dacă shoppingul nu este marea ta pasiune. Vei avea nevoie de multă răbdare.

Capră/ Oaie

Trebuie să stai de vorbă cu o persoană apropiată. În ultima vreme, lucrurile s-au schimbat puțin în relațiile dintre voi și trebuie să lămurești unele lucruri. Ar fi bine să fii pregătit să auzi lucruri la care nu te-ai aștepta.

Maimuță

Nu ai terminat cu munca, iar sfârșitul de săptămână se anunță unul plin. Privește partea bună a lucrurilor, săptămâna care va urma va fi una mai ușoară și vei avea mai mult timp pentru tine.

Cocoș

Sunt unele probleme în relația de cuplu. Se pare că nu reușiți să ajungeți pe aceeași lungime de undă. Vor avea loc unele discuții și ar fi bine să încercați să lăsați mai mult de la voi, să fiți mai deschiși la a face un compromis.

Câine

Te bucuri de zile frumoase, în compania oamenilor apropiați. Ai multă nevoie de odihnă și ar fi bine să te gândești de două ori înainte să vă întindeți la petreceri toată noaptea.

Mistreț

O ieșire cu prietenii are mari șanse să-ți aducă o surpriză însemnată. Vei întâlni o persoană care îți stârnește interesul, iar simpatia este reciprocă. Decideți să vă mai vedeți și, poate, chiar să încercați ceva mai mult.

ADVERTISEMENT