Life

Zodiac chinezesc sâmbătă, 17 iunie 2023. Mistrețul e bulversat, Iepurele rămâne singur

Zodiac chinezesc sâmbătă, 17 iunie 2023. Mistrețul ajunge să fie bulversat, în timp ce Iepurele se trezește că rămâne singur.
16.06.2023 | 15:00
Zodiac chinezesc sambata 17 iunie 2023 Mistretul e bulversat Iepurele ramane singur
Zodiac chinezesc sâmbătă, 17 iunie 2023. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Conform zodiacului chinezesc pentru sâmbătă, 17 iunie, Bivolul trebuie să se pregătească pentru o zi plină. Nici pentru Șarpe timpul nu stă în loc, în timp ce Oaia are chef de călătorii. Maimuța în schimb simte nevoia de afecțiune.

Zodiac chinezesc sâmbătă, 17 iunie 2023. Tigrul are parte de o surpriză

Șobolan

Niște probleme financiare îți cam dau bătăi de cap în weekend. Nu ai evaluat prea bine costurile vacanțelor și cel al nevoilor personale. Nu ezita să ceri împrumut, dacă ai nevoie, însă de acum ar fi bine să fii mai calculat.

ADVERTISEMENT

Bivol

Te așteaptă o zi plină. Munca nu s-a terminat chiar dacă e sâmbătă și trebuie să depui un efort suplimentar. Încearcă să îți organizezi mai bine timpul, dacă vrei să ai și satisfacții. Te cam pierzi în viața profesională.

Tigru

Pregătește-te pentru o surpriză în weekend. Cineva se gândește la tine și vrea să te scoată din zona de confort. Astfel, s-ar putea să ai parte de niște activități surprinzătoare, care îți vor da o stare de bine.

ADVERTISEMENT

Iepure

Conform zodiacului chinezesc, sâmbătă, 17 iunie, simți nevoia să fii lăsat în pace. Și nu e nimic rău în a sta singur. Îți va prinde foarte bine și te-ar putea ajuta să faci un nou plan de bătaie sau să îți dai seama ce îți dorești. Și ceilalți îți vor înțelege nevoile.

Zodiac chinezesc sâmbătă, 17 iunie 2023. Calul e liniștit

Dragon

Ești cu gândul la trecut constant, iar prezentul stă pe loc pentru tine. Lasă lucrurile care s-au întâmplat deoparte. Viitorul poate fi cu mult mai frumos, dacă te pregătești pentru el și începi deja să îți faci planuri.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Familia ta are nevoie de tine sâmbătă, iar asta îți va da puțin planurile peste cap. Vezi cum te împarți, pentru că nu e imposibil. Poți să îți faci timp și pentru lucrurile personale și de asemenea, poți fi alături și de cei dragi.

Cal

În sfârșit poți să spui că ești liniștit. Ai reușit să rezolvi niște probleme care te-au tot măcinat, iar acum poți să îți pui și ordine în gânduri. Aveai nevoie de puțin timp cu tine, având în vedere agitația din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Oaie

Conform zodiacului chinezesc, ziua de sâmbătă te găsește cu un chef nebun de călătorie. Iar vestea bună e că ai și cu cine să faci asta. Astfel, te așteaptă o perioadă de vis, iar lucrurile se vor întâmpla așa cum îi dorești.

Cocoșul vrea o schimbare

Maimuță

Conform zodiacului chinezesc, sâmbătă simți mai mult ca oricând nevoia de afecțiune. A fost o perioadă dificilă pentru tine și vrei să îți găsești liniștea alături de persoane dragi. Poate unii nu îți știu nevoile, așa că nu ezita să comunici.

Cocoș

Simți nevoia de o schimbare sâmbătă. Parcă rutina de weekend te-a cam plictisit și vrei să încerci ceva nou, însă nimeni nu îți susține ideile. Poate e momentul perfect să îți schimbi anturajul. Vei avea doar beneficii.

Câine

Ziua de sâmbătă te găsește în sânul familiei. Ești liniștit, te simți în siguranță, iar asta e tot ce contează. Nu mai te măcina pentru lucrurile care s-au întâmplat și învață să trăiești și să te bucuri de prezent.

Mistreț

Te simți bulversat sâmbătă. S-au întâmplat atât de multe în ultima perioadă încât nu mai știi în cine să ai încredere. De asemenea, parcă și planurile tale s-au schimbat, iar unele nu mai au rost. Învață să ai mai multă încredere în tine și doar așa ajungi să te regăsești.

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Rezultate Titularizare 2024. Edu.ro publică notele profesorilor, înainte de contestaţii
Rezultate Titularizare 2024. Edu.ro publică notele profesorilor, înainte de contestaţii
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Romanița Iovan, mai bine ca niciodată. Înfloritoare la 59 de ani
Romanița Iovan, mai bine ca niciodată. Înfloritoare la 59 de ani
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„În România sunt pregătiţi să-l primească”. Uciderea unui urs care a atacat un...
„În România sunt pregătiţi să-l primească”. Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activişti
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!