Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 13-19 decembrie 2021. Șobolanii ies la atac

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 13-19 decembrie 2021: Șobolanii vor ieși din anonimat și se vor impune cu orice preț. Nu mai au de gând să tacă nicio secundă.
11.12.2021 | 10:10
Zodiac chinezesc pentru saptamana 1319 decembrie 2021 Sobolanii ies la atac
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 13-19 decembrie 2021, Șobolanii vor dori să se exprime fără să mai țină cont că opinia lor ar putea deranja pe mai mulți.

Nu sunt singurii care prind curaj și ies în față cu părerea lor vehementă. Mai sunt și alte zodii care caută dreptatea cu o sete de nestăvilit.

ADVERTISEMENT

Iată care sunt principalele previziunie astrologice pentru săptămâna 13-19 decembrie!

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 13-19 decembrie 2021

Șobolanii simt că se pune prea multă presiune asupra lor, motiv pentru care nu vor mai lăsa de la ei. Pot apărea câteva conflicte la locul de muncă, iar unele dintre dispute erau necesare. Oricât ar fi tras de o situație, maia devreme sau mai târziu s-ar fi ajuns aici.

Oile din zodiacul chinezesc se preocupă foarte mult de ce fac și spun alții, în loc să-și vadă de ograda lor. Viața îi poate aduce cu picioarele pe pământul din curtea lor.

ADVERTISEMENT

Caii se implică în proiecte noi și primesc asigurări din partea angajatorului că vor ține cont de doleanțele lor. Unele lucruri s-ar putea să iasă mai bine decât și-ar fi imaginat.

Câinii duc anumite negocieri la următorul nivel. Sunt dispuși să se concentreze pe ce au de obținut mai mult decât pe ce au de oferit, iar ăsta e semnul că au învățat ceva din experiențele anterioare.

ADVERTISEMENT

Iepurii pun la cale un plan măreț. Devin foarte secretoși și chiar îi irită cei care le pun tot felul de întrebări. Oamenii vor avea surprize mari din partea acestor nativi.

Maimuțele sunt copleșite de mesajele frumoase pe care le primesc de la cei din jur. Își dau seama că au atât de mulți oameni frumoși alături de ele.

ADVERTISEMENT

Dragonii redescoperă cine sunt cu adevărat

Mistreții nu vor să renunțe la anumite vise, chiar dacă este evident că nu se pot realiza pe final de an. Se încăpățânează și se ceartă cu toată lumea.

Bivolii sunt și ei căpoși, doar că pe plan sentimental. Nu vor să accepte terminarea unei relații de iubire și faptul că au avut și ei partea lor de vină.

Tigrii îi cuceresc pe ceilalți cu nonșalanța și spiritul lor ludic. Sunt în centrul atenției din prima zi a săptămânii.

Șerpii și Dragonii au oarecum un destin comun în perioada care urmează. Atât unii cât și alții redescoperă cine sunt cu adevărat. Aprofundează chestiuni legate de spiritualitate.

Cocoșii au o săptămână destul de bună din toate punctele de vedere. Pentru ei, familia este centrul Universului în perioada 13-19 decembrie.

 

ADVERTISEMENT